17 °c

Emekli maaşları ne zaman yatacak?

Ramazan bayramı nedeniyle öne alınan emekli maaş ödemelerinin tarihleri belli oldu.

Güncel Haberi
Emekli maaşları ne zaman yatacak?
Emekli maaşları ne zaman yatacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, emeklilerin merak ettiği bayram ikramiyeleri ve emekli maaşlarının Ramazan Bayramı’ndan önce ödenip ödenmeyeceği hakkında açıklama yaptı. Bakan Sarıeroğlu, emeklilerin maaşları ve ikramiyelerinin bayramdan önce ödeneceğini belirterek, “Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerimizin ikramiyelerini 7 Haziran’da ödeyeceğiz. SSK emeklilerimizin emekli ikramiyelerini de 8 Haziran’da vereceğiz. Emekli Sandığı’ndaki emeklilerimizin maaşlarının ayın 1’i ile 5’i arasında, SSK ve Bağ-Kur emekli maaşlarının da 11-12-13 Haziran’da ödemelerini gerçekleştireceğiz. İnşallah bu ödemelerinizin hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi

BAYRAM İKRAMİYESİ İÇİN DE TARİH BELLİ

Emekli Sandığı ve Bağ-Kur emeklilerine 7 Haziran'da, SSK emeklileri ise 8 Haziran'da bayram ikramiyesi ödemeleri yapılacak.

BAYRAM İKRAMİYESİNDEN KİMLER YARARLANACAK?

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklileri, şehit yakını ve gaziler, vazife ve harp malullüğü aylığı alan er-erbaşlar, geçici köy korucuları, şeref aylığı sahipleri, şampiyon sporcular, Kore, Kıbrıs ve İstiklal Savaşı gazileri, terörden zarar gördüğü için aylık bağlanan siviller ile bunlardan hayatını kaybedenlerin hak sahipleri.

Sıradaki Haber