17 °c

Emrah Serbes olayında dikkat çeken ayrıntı!

Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen Emrah Serbes'in 2 kişinin ölümüne neden olduğu trafik kazasıyla ilgili şok gerçek ortaya çıktı. Serbes'in itirafından önce savcının şüphelenerek soruşturma başlattığı öğrenildi.

Güncel Haberi
Emrah Serbes olayında dikkat çeken ayrıntı!
Emrah Serbes olayında dikkat çeken ayrıntı!

Behzat Ç.'nin senaristi Emrah Serbes'in bir baba kızın ölümüne karıştığı kazayla ilgili şüpheli durum üzerine soruşturma yürütüldüğü ortaya çıktı.

Hürriyet'in haberine göre, Serbes hastanedeyken kaza sırasında aracı kullandığını beyan eden Kenan Doğru'nun bu beyan üzerine tutuklandığı, ancak beyan yeterli olmadığından durumu şüpheli bulan savcının deliller üzerine soruşturma başlattığı öğrenildi.

HAVA YASTIĞI İNCELENDİ 

Savcılığın talebiyle kazaya neden olan araçtaki hava yastığındaki kan, kıl ve tüy örnekleriyle kamera kayıtları incelemeye alındı. Ancak kamera kayıtları gece ve karanlık tünele ait olduğundan aracı kullanan kişinin tam belli olmaması üzerine bu deliller beklendi.

Bu kapsamda şoför hava yastığı üzerindeki kan örnekleri alınarak Kenan Doğru ve Emrah Serbes’ten alınacak örneklerle Adli Tıp Kurumu'nda karşılaştırılması talimatı verildi. Bölge Kriminal Laboratuvarı'ndan sonuçlar beklenirken Serbes, sosyal medya hesabından itirafta bulunup Torbalı Savcılığı'na teslim oldu. Emrah Serbes çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Serbes'in aracının önündeki araca arkadan çarparak birlikte bariyerlere çarptıkları da ortaya çıktı.

Sıradaki Haber