17 °c

Emre Belözoğlu ifade verdi

Yurda kaçak yollarla lüks araç soktuğu iddia edilen ünlü futbolcu Emre Belezoğlu'nun ifadesi alındı. İlerleyen saatlerde de ünlü teknik direktör Tayfur Havutçu ile Fenerbahçeli futbolcu Volkan Şen de ifade verecek.

Güncel Haberi
Emre Belözoğlu ifade verdi
Emre Belözoğlu ifade verdi

Yurda kaçak yollarla lüks araç sokan çeteye yönelik İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’nın başlattığı operasyon genişliyor. Soruşturma kapsamında Başakşehir’in futbolcusu Emre Belözoğlu’nun ifadesi alındı. Başakşehirli oyuncu, çete üyesi olduğu öne sürülen kişilerin telefon tapelerinde kendisine ucuza araç satmayı teklif etmesi nedeniyle ifadeye çağrıldı. İlerleyen saatlerde de ünlü teknik direktör Tayfur Havutçu ile Fenerbahçeli futbolcu Volkan Şen de ifade verecek.
 
İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nca yurda kaçak yollarla lüks araç sokan çeteye yönelik başlatılan operasyon genişletildi. Komutanlık yurda kaçak yollarla sokulan lüks araçları satın alan kişilerin tek tek ifadesine başvuruyor. Soruşturma kapsamında, eski futbolcu Tayfur Havutçu ile futbolcular Emre Belözoğlu ve Volkan Şen'in bilgi sahibi olarak ifadeleri alınıyor.

UCUZA ARAÇ TEKLİF ETMİŞLER

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, bilgi sahibi olarak eski futbolcu Tayfur Havutçu ile futbolcular Emre Belözoğlu ve Volkan Şen'in ifadesine başvurulmak üzere İstanbul İl Jandarma Komutanlığına çağrıldığı bildirildi. Maslak'taki İstanbul İl Jandarma Komutanlığı yerleşkesine davet edilen Belözoğlu, öğlen saatlerinde geldiği Jandarma'da ifade verdi. Çete üyesi olduğu öne sürülen kişilerin telefon tapelerinde Belözoğlu, Şen ve Havutçu'ya lüks araç satmayı teklif ettikleri ancak futbolcuların bu araçları satın almadıkları öğrenildi.  Soruşturma kapsamında N.E'nin çete lideri olduğu iddiasıyla gözaltına alındığı ve işlemlerinin jandarmada devam ettiği bildirildi.

Savcılıkça, 21 lüks araca el konuldu.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, lüks araçların yasa dışı yollarla yurda getirilmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, 101 şüpheliden 46'sı hakkında gözaltı, aralarında Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan'ın da yer aldığı 55'i hakkında ifadelerine başvurulmak üzere yakalama kararı çıkarılmıştı. Tufan ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştı.  

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı yurda kaça yollarla ve sahte belgelerle lüks araç sokulduğu iddiası üzerine 101 kişi hakkında soruşturma başlattı. 46 isim hakkında gözaltı, aralarında Ozan Tufan'ın da olduğu 55 isim hakkımda ifade amaçlı yakalama kararı çıkartıldı. Gizlilik kararı verilen soruşturma kapsamında 46 galerinin mercek altına alındığı öğrenildi. Ozan Tufan’ın söz konusu soruşturmaya konu yurda kaçak yollarla gelen lüks aracının 3’üncü alıcısı olduğu tespit edildi. Tufan, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.


 

Sıradaki Haber