17 °c

Emre Belözoğlu tellere tırmandı!

Ünlü futbolcu Emre Belözoğlu bir taraftarın kendisine yönelttiği söz yüzünden çılgına döndü. Futbolcu "Sen ne biçim adamsın?"sözü üzerine sinirlenerek taraftara ulaşma için tele tırmandı.

Güncel Haberi
Emre Belözoğlu tellere tırmandı!
Emre Belözoğlu tellere tırmandı!

Sakin biten Çaykur Rizespor-Medipol Başakşehir karşılaşma sonrası taraftarlarıyla fotoğraf çektiren Medipol Başakşehir'de forma giyen ünlü futbolcu Emre Bölezoğlu yoldan geçen bir taraftarın "Sen ne biçim adamsın?" sözü üzerine çılgına dönerek tel örgüye tırmandı. Olaya diğer Medipol Başakşehir futbolcuları da dahil olunca gerginlik tırmandı.

Çaykur Didi Stadyumunda dün oynanan ve 3-3 berabere biten Çaykur Rizespor-Medipol Başakşehir karşılaşması sonrası yaşananların ayrıntıları ortaya çıktı. Otobüse yönelen Medipol Başakşehir kafilesindeki Emre Belözoğlu, tel örgüler arkasındaki bir grup taraftarın sevgi gösterileri ile karşılaştı.

"Sen ne biçim adamsın"

Önce bir kız çocukla fotoğraf çektiren Belözoğlu, yaşları 17-18 arasında değişen 3 taraftarla sohbet etmeye başladı. Sohbet sırasında genç taraftarlardan biri Emre'yi, maçtaki bir pozisyondan hakemi aldattığı gerekçesiyle eleştirdi, "Sen ne biçim adamsın?' dedi. Bunun üzerine çılgına dönen Emre tel örgülere tırmanmaya çalışarak taraftara ulaşmaya çalıştı.

Diğer futbolcular da gelince...

Otobüsten inen takım arkadaşları da Emre'yi sakinleştirmek için çaba haracadı. Bu sırada Emre'yi görüntülemeye çalışan A Spor ekibi de, kafiledeki futbolcu ve çalışanların saldırısına uğradı. Gazetecilere saldırıyı, Medipol Başakşehir 'in tercümanı olan ve daha önce Çaykur Rizespor'da da görev yapan Barbaros Gözmeli'nin başlattığı tespit edildi.

Sıradaki Haber