17 °c

En acı Anneler günü!

Marmaris'te tur otobüsünün devrilmesiyle hayatını kaybeden Selda Altay'ın cenazesinde kızları Buse ve Sude, annelerinin tabutu üzerine kırmızı karanfil bıraktı.

Güncel Haberi
En acı Anneler günü!
En acı Anneler günü!

Hayatlarının en acı gününü yaşayan  Buse ve Sude Marmariste hayatını kaybeden annelerinin anneler gününü tabutunun üzerine bir demet karanfil bırakarak kutladı...

İzmir'in Buca ilçesinde bugün en zor Anneler Günü yaşandı. Yaylacık Mahallesi'nden dün Marmaris'e günübirlik Anneler Günü etkinliği için gidenleri taşıyan iki tur midibüsünden birinin Muğla- Marmariskarayolunun Sakar Geçidi rampasında virajda yaklaşık 30 metreden alt yola uçmasıyla yaşamını yitiren 21'i kadın 24 kişin cenazeleri toprağa verilmek üzere Buca'ya getirildi.

Cenazede gözyaşları sel oldu

Kazada hayatını kaybedenlerden Selda Altay, Hatice Güllü, Ayşe Kolcu, Mübeccel Dedeoğlu, Mükerrem Salcan, Ayşenur Namlıerkan, Serpil Kaldırımcı'nın cenazeleri Buca'daki Eyüp Sultan Cami'ne getirildi. Cenazelerin başında dua eden yakınları gözyaşına boğuldu.

Anneler gününde annesinin tabutunun üzerine kırmızı karanfil bıraktı

Selda Altay'ın kızları Buse ve Sude, Anneler Günü'nde cenazesine geldikleri annelerinin tabutuna bir buket kırmızı karanfil bıraktı. Hatice Güllü'nün yeğeni Yağmur da teyzesinin tabutu başında gözyaşı döktü.


Komşuları teselli etti

Ayşe Kolcu'nun kızı Seda Kolcu da annesinin tabutuna sarılarak ağlarken, komşuları teselli etmek için ona sarıldı.


Cenazede eşi fenalaştı

Mükerrem Salcan'ın eşi Erdoğan Salcan, önce tabuta sarılıp gözyaşı döktü. Fenalaşan Erdoğan Salcan, biraz uzaktaki sandalyeye oturtuldu. Eşinden ayrı kalmak istemeyen Salcan sandalyesini tabutun yanına getirerek oturmaya devam etti.

Sıradaki Haber