17 °c

Erdoğan: İnce ile ekranda tartışmam!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin televizyon önünde tartışma teklifini geri çevirdi.

Güncel Haberi
Erdoğan: İnce ile ekranda tartışmam!
Erdoğan: İnce ile ekranda tartışmam!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin çağrısı ve talepleriyle ilgili sorulara yanıt verdi. İnce ile televizyon önünde tartışma yapmayacağını dile getiren Erdoğan, kendisi üzerinden prim yapılmasına izin vermeyeceğini söyledi. 

RANDEVU TALEBİNE OLUMLU YANIT

Ancak İnce'nin tüm cumhurbaşkanı adaylarıyla görüşme turu çerçevesinde Erdoğan'la da Beştepe ya da AK Parti Genel Merkezi'nde randevu talebine olumlu yanıt veren Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı sıfatıyla CHP adayını parti merkezinde ağırlayabileceğini belirtti.

PARTİ BAŞKANI OLARAK GÖRÜŞÜRÜZ

AK Parti Genel Başkanı ''Ancak partimde kendilerini kabul edebilirim. Çünkü burada kabul olayı farklı bir olay. Şu anda bizler partilerin adayları olarak buna girmiş bulunuyoruz. Hem partinin genel başkanı olarak, hem de partimde bu kabulün daha doğru olacağını düşünüyorum. '' dedi.

'KABUL EDELİM, AYAKLARI ALIŞIR'

''Randevu talebinde bulundular ve bu talebe de herhalde kısa zamanda bir cevap veririz, partimizde kendilerini kabul ederiz'' diye devam eden Erdoğan, ''Böylece partimize ayakları alışmış olur'' diye ekledi.

Sıradaki Haber