17 °c

Erdoğan'a destek için yola çıkan Özavcı, Afyonkarahisar'da

AFYONKARAHİSAR (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve cumhurbaşkanlığı sistemine destek için Kocaeli'den aracıyla yola çıkan Erol Özavcı, Afyonkarahisar'a geldi.Kocaeli'de yaşayan Özavcı, çıktığı Türkiye turunda mola verdiği Afyonkarahisar'da gazetecilere yaptığı açıklamada, referanduma "evet" demek için Türkiye'yi karış karış gezeceğini söyledi."Dava devlet, vatan...

Güncel Haberi
Erdoğan'a destek için yola çıkan Özavcı, Afyonkarahisar'da
Erdoğan'a destek için yola çıkan Özavcı, Afyonkarahisar'da

AFYONKARAHİSAR (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve cumhurbaşkanlığı sistemine destek için Kocaeli'den aracıyla yola çıkan Erol Özavcı, Afyonkarahisar'a geldi.

Kocaeli'de yaşayan Özavcı, çıktığı Türkiye turunda mola verdiği Afyonkarahisar'da gazetecilere yaptığı açıklamada, referanduma "evet" demek için Türkiye'yi karış karış gezeceğini söyledi.

"Dava devlet, vatan, millet davası, bu siyasi bir dava değildir." diyen Özavcı, "Bayrağımızı, vatanımızı, milletimizi seviyorsak 'evet' dememiz gerekir." ifadelerini kullandı.

Özavcı, artık anayasanın değişmesini istediğini vurgulayarak, "Eskiden olduğu gibi insanlara zorla bir şeyler yaptırmanın bir anlamı yoktur. Dayatmanın bir anlamı yoktur. Halk kendi anayasasını kendisi seçmelidir. Kendisi yapmalıdır. O yüzden ben de bu davaya, Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, vatanımıza, milletimize, bayrağımıza olan sevgimden dolayı Türkiye turuna çıkmış bulunmaktayım." diye konuştu.

Şu ana kadar 36 il gezdiğini ifade eden Özavcı, "Kütahya'ya doğru gidiyorum. Kütahya'dan sonra Ege Bölgesine geçeceğim. Allah nasip ederse tekerim patlamazsa 81 ili gezeceğim." diye konuştu.

Sıradaki Haber