17 °c

Erdoğan'dan çok kritik talimat! Anlatın

AK Parti teşkilat ve belediyelerindeki yenilenme süreci devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik bir talimat geldi. Erdoğan, istifa ve değişimlerin seçmene iyi anlatılmasını istedi.

Güncel Haberi
Erdoğandan çok kritik talimat! Anlatın
Erdoğan'dan çok kritik talimat! Anlatın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son MYK toplantısında üyelerin belediye başkanı istifalarının ve il başkanı değişikliklerinin halka iyi anlatılması için talimat verdi.  

AK Parti'nin son MYK'sında belediye başkanları istifası ve kongre süreçleri ele alındı. 

ZORUNLULUK

Toplantıda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daha önceki konuşmalarında da 'metal yorgunluğu' olarak ifade ettiği istifalar ve değişim süreciyle ilgili detaylı bir değerlendirme yapıldı. Hürriyet'ten Erdinç Çelikkan'ın haberine göre, Erdoğan, bu çerçevede MYK üyelerine AK Partili belediye başkanlarının ve il başkanlarının istifa süreçlerinin halka iyi anlatılması için talimat verdi.

Erdoğan, 'AK Parti'nin şahıs değil dava partisi' olduğuna işaret ederek, 2019 seçimleri öncesinde halka partideki değişimin ve yenilenmenin zorunlu olduğunun vurgulanması gerektiğini de kaydetti. 

İSTİFALARDA ŞİKAYET VE ANKET SONUÇLARI ETKİLİ OLDU

İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlere ağırlık verilmesini isteyen Erdoğan, toplantıda istifalarda illerden gelen şikâyetlerin ve anket sonuçlarının etkili olduğunun anlatılması için uyarılarda bulundu.

Sıradaki Haber