17 °c

Erdoğan'dan Görmez'e sert gönderme!

Diyanet İşleri Başkanı Görmez'in eleştirdiği TRT'deki Kur'an okuma yarışmasına Cumhurbaşkanı Erdoğan sahip çıktı. Erdoğan, "Birileri kendilerine göre eleştiriler getirmiş olabilir. Kulak asmaya gerek yok" dedi.

Güncel Haberi
Erdoğandan Görmeze sert gönderme!
Erdoğan'dan Görmez'e sert gönderme!

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, geçtiğimiz haftalarda TRT 1'de ekranlara gelen Kur'an okuma yarışmasını eleştirmişti. Görmez, "Son zamanlarda bir yarışma programı çıkarıldı biliyorsunuz. Sadece şunu söylerim. Kuran ses yarışmalarının güftesi olarak kullanılacak bir kitap değildir. Kuran bir hayat kitabıdır" ifadelerini kullanmıştı.

'KULAK ASMAYA GEREK YOK'

Görmez'in o sözlerine dün yarışmanın final bölümüne katılan  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan cevap geldi. Erdoğan, "Birileri kendilerine göre eleştiriler getirmiş olabilir. Kulak asmaya gerek yok. Biz ne yaptığımıza bakacağız. Bu yarışmanın içinde neler var buna bakacağız. Hele hele bu Kur'an-ı Kerim'in okunması olduktan sonra akan sular durur" dedi.   

ÖZEL HEDİYE DE VERDİ
Yarışmada TRT'nin verdiği altın ödülleri dışında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da yarışmacılara ödül olarak Karahisari'nin Kur'an-ı Kerim'ini hediye etti.

Sıradaki Haber