17 °c

Erdoğan'dan kentsel dönüşüm vurgusu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 yılda yapılan yatırımlarla milletin Ankara’ya bakışının değiştiğini söyledi. "Modern bir başketin doğuşuna hep birlikte şahitlik ettik" diyen Erdoğan, kentsel dönüşüme bir an önce hız verilmesi gerektiğinin de altı çizdi.

Güncel Haberi
Erdoğandan kentsel dönüşüm vurgusu!
Erdoğan'dan kentsel dönüşüm vurgusu!

Emlakeki'nin haberine göre; Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentsel dönüşüm çağrısını bir kez daha yineledi. Altındağ Kültür Sarayında düzenlenen AK Parti Ankara İl Teşkilatı İftarında konuşan Erdoğan, Ankara’yı her alanda uluslararası bir şehir haline getirmek konusunda kararlı olduklarını ifade etti.

‘SÜRATLE BİTİRMEK ZORUNDAYIZ’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüm projelerinin süratle bitirilmesi gerektiğinin altını çizdi. Erdoğan’ın konuşmasında şu satırlar öne çıktı: Kentsel dönüşüm, değişim dediğimiz projelerimizi süratle bitirmek durumundayız. Onun için gecekondular, kaçak yapılaşma, bütün bunları bir an önce bizim yapacağım kentsel dönüşüm ve değişimle halletmemiz lazım. 2019 seçimlerine kadar kapısını çalmadık ev, sıkmadık el, tebessüm etmedik yüz bırakmayacak şekilde çalışmalarımızı sürdürmeliyiz.

‘KÖHNE ANKARA’DAN BUGÜNE’
Biz 14 yılda ülkemizin tamamında yaptığımız yatırımlar, hayata geçirdiğimiz hizmetlerle cumhur ile cumhuriyeti buluşturduk. Milletimizin Ankara’ya bakışını değiştirdik. Bu süreçte Ankara da kendini değiştirdi. Gecekonduların kuşatmasındaki köhne Ankara’dan modern bir başkentin doğuşuna hep birlikte şahitlik ettik. Eksikler yok mu, elbette var. Şimdi Altındağ ilçesine girdik, Altındağ ilçesindeki yapılaşmaları görünce iftihar etmemek mümkün değil. Adaletli olacak, her ikisini de birden yapacağız.

‘GURURA ASLA KAPILMAYIN’
Cumhurbaşkanı konuşmasının bir bölümünde ise kendi parti teşkilatına önemli bir uyarı yaptı. “AK Partili olmak gurur abidesi olmak değildir” diyen Erdoğan, iktidar gücünü kullanarak kibir ve gurura kapılmanın çok yanlış bir hareket olduğuna değindi. Cumhurbaşkanı sözlerini, “Tevazu ehli olmak suretiyle vatandaşlarımıza yaklaşmalıyız. Bunu yapmak durumundayız aksi takdirde, Rabbimin bize verdiği bu nimeti süratle kaybederiz " diye tamamladı.

Sıradaki Haber