17 °c

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert sözler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişimi için düzenlenen törende CHP lideri Kılıçdaroğlu'na sert çıkıştı. Erdoğan, ''Kaçtığını bilsem davet etmezdim'' dedi.

Güncel Haberi
Erdoğandan Kılıçdaroğluna sert sözler!
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert sözler!

Darbe girişiminin yıldönümünde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdi. İşte Erdoğan'ın o sözleri...

''KAÇTIĞINI BİLSEM DAVET ETMEZDİM''

Bazıları ısrarla ne diyor: Kontrollü darbe. Kara çalmaya çalışıyorlar. Yahu bu terbiyesizliktir, bu ahlaksızlıktır. Doğru, doğru. O gece 23.15... Atatürk Havalimanı'na iniyor. Ve benim İstanbul Havalimanı'nda on binlerce kardeşim orada. Tanklar VIP'nin önünde. Orada duruyor ya, dışarı çıkamıyor. Önce korkuyor. Görüşüyorlar. Görüşmeyi yaptıktan sonra bu Kılıçdaroğlu denilen zat oradan çıkıp Bakırköy Belediyesi'ne gidiyor. Kaçtığını bilsem Yenikapı'ya davet etmezdim.

Biz Yenikapı buluşmasına bu beyefendiyi de davet ediyoruz. Tabi biz bunları sonradan öğreniyoruz. Davetime önce olumsuz yanıt veriyor sonra gelebileceğini söylüyorlar. Yenikapı Ruhu'ndan da bir şey anlamamış ki sonra 'kontrollü darbe' diyor. İnsan utanır.

Bu mücadele ödleklerin, vandalların mücadelesi değildir. Dikkat ederseniz bu sözü iki kesim ısrarla kullanıyor. Birincisi FETÖ'cüler ve onları destekleyen yabancılar kullanıyor. Diğeri ana muhalefet partisinin lideri.

Yahu sen bir defa o makama CD ile gelen bir insansın. Kendisinin o gece nerede ne yaptığı, resimlerle, şahitleriyle ortadayken darbeciler için yollara düşen bu zat için ne desek az. Hâlâ parlementoda utanmadan sıkılmadan bunları söylüyor. İlk defa FETÖ'yü darbeci olarak bugün kabul etti ha. 

Biz ülkemiz için, ülkemiz için işte burada olduğu gibi milletimizle birlikte yürümeye devam ediyoruz, devam edeceğiz.

15 Temmuz'u unutmamak ve unutturmamak için, tarihimize karşı da sorumluluğumuzdur.

Cuma günü 100 bin'i aşkın hatim-i şerif indirildi. Ankara Millet Camisi'nde bunların duası yapıldı.

15 Temmuz'un bize verdiği dersleri doğru şekilde okumazsak yeni 15 Temmuzları yaşamamız kaçınılmaz olacaktır.

Müslüman akıllı insandır. Aynı delikten 2 defa ısırılmaz.

Sıradaki Haber