17 °c

Eşine ve kızına attığı tokat pahalıya patladı!

İstanbul'da tartıştığı kızı ve eşine tokat atan Adem Orduluoğlu, 6 bin lira para cezasına çarptırıldı.

Güncel Haberi
Eşine ve kızına attığı tokat pahalıya patladı!
Eşine ve kızına attığı tokat pahalıya patladı!

Bağcılar'da yaşayan Adem Orduluoğlu dört sene önce sözünü dinlemediği için kızına ve araya girdiği için eşine tokat attı. Olayın ardından Orduluoğlu'nun kızı ve eşi emniyete giderek şikayetçi oldu. Şikayetin ardından açılan davada Orduluoğlu'nun kızı ve eşi şikayetlerini geri çekti ancak olay kamu davasına dönüştüğü için yargılama sürdü.

PARAYI PAYLAŞTIRACAK

Bakırköy 39. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen ve dört yıl süren dava sonucunda, Orduluoğlu, eşine ve kızına üçer bin lira ödemeye mahkum edildi.

ÖDEMEZSE HAPİS YATACAK

Orduluoğlu, para cezasını peşin veya 10 taksitte ödemediği takdirde, 10 ay süreyle haftanın dört günü kamu yararına çalışacak, bunu da yerine getirmediği zaman 10 ay hapis cezası yatacak.

Adem Orduluoğlu, yaptığı açıklamada, kızı büyüdükten sonra zaman zaman tartışma yaşadıklarını söyledi.

Kızına yaşamıyla ilgili tavsiyelerde bulunduğunu ancak onun kendisini dinlemediğini savunan Orduluoğlu, çocuğuna tokat attığı için 3 bin, eşine kendisine yardım etmediği gerekçesiyle tokat attığı için de 3 bin lira ceza aldığını ifade etti.

Ailelerin çocukların eğitiminden sorumlu olduğunu, çevresel şartların çocukları etkilediğini aktaran Orduluoğlu, aldığı cezayı eleştirerek, "Hafif dokun, ver 3 bin. Hafif dokun, ver 3 bin." dedi.

'O DA BANA SALDIRDI'

Evde yaşadıkları tartışma sırasında kızının da kendisine saldırdığını iddia eden Orduluoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Benim attığım tokattan sonra kızım da bana saldırdı ama gidip şikayetçi olmadım. Baba yüreği yine de. Bu olayın neticede olmaması, bu dereceye gelmemesi lazımdı. Kızım daha sonra annesiyle polise gitti. Neymiş ben darp yapmışım. Darp olayı yok aslında. Ben şiddete kesinlikle karşıyım ne çocuğuma, ne de eşime şiddeti severim. Karıncayı dahi incitmeyen bir insanım. Ben şiddet yapmış konumuna düştüm burada. Benim gibi binlercesi var ama sesini çıkarmıyor."

'ERKEKLERİN HAKLARINI ARAMAK İSTİYORUM'

Orduluoğlu, erkeklerin sesini duyuramadığını belirterek, "Hafif şöyle yap ver ceza, hafif şöyle yap ver ceza... Erkeklerin haklarını aramak istiyorum. Haksızlık karşısında seslerini duyurmuyorlar. Ben evde sığıntı gibiyim. Eşim benden boşanmak üzere. Çünkü aldığım cezadan dolayı bana büyük tepkisi var. 'Sen adam olmazsın' diyor. Tamamen koptu iplerimiz. Bu cezadan dolayı yuvamız yıkılıyor." ifadelerini kullandı.

Mahkeme kararının ardından başsavcıya gittiğini anlatan Orduluoğlu, "Bunu 10 taksitle ödemem gerekiyormuş. Ödemediğim zaman kamu yararına günde dört saat çalışacağım, bunu da yapmazsam 10 ay cezaevinde yatacağım. Acilen benim sorunuma çare bulunmazsa isyan edecek halim yok. Ne gerekiyorsa cezayı öderim ama Allah'ıma havale ederim." şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber