17 °c

Eski Bakan'dan ezberleri bozma çağrısı!

Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni parti kuracağı iddiası gündeme geldi.

Güncel Haberi
Eski Bakandan ezberleri  bozma çağrısı!
Eski Bakan'dan ezberleri bozma çağrısı!

17 Aralık sürecinde AKP’den istifa eden eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay  twitter hesabından yaptığı paylaşımla  yeni bir parti mi  kuruyor  sorusunu akıllara getirdi.

Eski Bakanın yaptığı  “Şimdi yeni şeyler söylemek lazım!” paylaşım kafalarda soru işareti bırakırken, Günay ikinci paylaşımında " Şimdilik parti sinyali değil" diyerek ezberlerin bozulması adına yeni fikir olduğunu vurguladı.

AK Parti'de muhalif ekibe yakın olduğu ileri sürülen isimlerden biri olan ve referandumda 'Hayır' çağrısı yapan eski Kültür Bakanı Ertuğrul Günay, sosyal medya üzerinden "AY oylamasının kesin sonucu şu: Türkiye'de hukuk hakkı, siyaset halkı koruyamıyor. 'Şimdi yeni şeyler söylemek lazım!' MCRumi" paylaşımında bulundu.

Günay'ın bu paylaşımı yeni parti iddiası olarak yorumlandı.

Günay, daha sonra konuya ilişkin bir haberi paylaşarak şu yorumu yazdı: "Parti sinyali değil, iktidarı,muhalefeti, halkı, devleti, her şeyi yeni baştan düşünmeye, ezberleri unutmaya çağrı, şimdilik. Önce yeni fikir!"

Sıradaki Haber