17 °c

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu evinde ölü bulundu

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz, Beykoz'daki evinde ölü bulundu. İlk gelen bilgiler Yavuz Yılmaz'ın intihar ettiği yönünde.

Güncel Haberi
Eski Başbakan Mesut Yılmazın oğlu evinde ölü bulundu
Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu evinde ölü bulundu

Türkiye'yi sarsan son dakika haberi Beykoz'dan geldi. Türkiye tarihine damga vuran siyasetçilerden eski başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz evinde ölü bulundu. Yılmaz'ın Beykoz'daki evinde silahla vurulmuş halde bulunması üzerine, çok sayıda polis ve sağlık ekibi olay yerine intikal etti.

İlk gelen bilgilere göre Yılmaz'ın ihtihar ettiği öne sürülüyor. Polisin olay yerindeki incelemesi sürüyor. Mesut Yılmaz'ın bugün hayatını kaybeden oğlunun korumaları, verdiği ilk ifadede "Sabah çilingirle girdik, silahı başucunda bulduk" dediler.

Yavuz Yılmaz'ın kardeşi Emir Hasan Yılmaz ile CFS İstanbul Yatırım A.Ş isimli bir şirketleri vardı. İki kardeş bir ara İstanbul'daki üçüncü havalimanında hafriyat işi de yapmıştı. 

Vali olay yerine geldi

İstanbul Valisi Vasip Şahin ve istanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da olay yerinde incelemelerde bulundu.

Mesut Yılmaz ABD'den dönüyordu 

 Kısa bir süre önce ABD'ye giden Mesut ve Berna Yılmaz'ın haberi aldıktan sonra Türkiye'ye dönmek için harekete geçtiği belirtildi. 

Özel bir üniversite kurmuştu

Yavuz Yılmaz annesi Berna Yılmaz ile geçtiğimiz sene özel bir üniversite kurmuştu. Yılmaz, bu üniversitenin de genel sekreteri olmuştu. Yavuz Yılmaz'ın kardeşi Emir Hasan Yılmaz ile CFS İstanbul Yatırım A.Ş isimli bir şirketleri vardı. İki kardeş bir ara İstanbul'daki üçüncü havalimanında hafriyat işi de yapmıştı.

İçişleri bakanlığı açıklama yaptı

Yavuz Yılmaz'ın ölümüyle ilgili TBMM'de açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Eski başbakanlarımızdan, eski Rize Milletvekili Mesut Yılmaz'ın ve Berna Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz, bu sabah 09.00'da İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün verdiği bilgi doğrultusunda vefat etmiş olduğunu öğrenmiş olduk. Gerek İstanbul Valimiz gerek İstanbul ve Beykoz emniyet müdürlerimiz ile teması kurduk, olay yerine intikal ettiler. Sayın Ahmet Mesut Yılmaz şu anda ABD'den dönüyor, uçak yolculuğunda. Amcalarıyla temas kurduk. Allah rahmet eylesin. Olayla ilgili arkadaşlarımızın gerekli çalışmaları sürüyor. Ben de bütün Yılmaz ailesine ve özellikle Mesut Yılmaz'ı sevenlere başsağlığı diliyorum" dedi.

Sıradaki Haber