17 °c

Eve gelen elektrikçi tecavüze kalkıştı!

İstanbul Anadolu yakasında sayaç kontrolü yapmak için bir eve giden elektrikçi ev sahibi kadına tecavüze kalkıştı. Büyük bir elektrik firması çalışanı olduğu öğrenilen zanlı O.Ü. gözaltına alındı ancak daha sonra serbest bırakıldı.

Güncel Haberi
Eve gelen elektrikçi tecavüze kalkıştı!
Eve gelen elektrikçi tecavüze kalkıştı!

İstanbul'da yine akıl almaz bir taciz olayı yaşandı. Sayaç kontrolu bahanesiyle girdiği evdeki genç kadına tacize kalkışan O.Ü  E.T.’nin karşı koymasıyla evin ortasında pantolonunu indiren ve mastürbasyon yaptı. Olay sonrası yakalanarak göz altınan O.Ü. daha sonra serbest bırakıldı.
 O.Ü.’nün daha önceden de “cinsel taciz”, “kasten yaralama” ve “konut dokunulmazlığını ihlal” gibi çeşitli suçlardan kaydının olduğu öğrenildi.


22 Nisan 2017 günü Büyük bir enerji dağıtım firması çalışanı olan 24 yaşındaki O.Ü. kaçak elektrik tespiti için bir arkadaşıyla Ataşehir’de yaşayan E.T.’nin evine gitti. O sırada evde yalnız olan E.T. çalışanları içeri almak istemedi ancak O.Ü doldurulması gereken evraklar olduğunu söyleyerek içeri girdi. İçeri girdiğinde genç kadına saldıran O.Ü., E.T.’nin kendisine karşı koymasının ardından pantolonunu indirerek T.’nin karşısında mastürbasyon yaptı.

Olayın ardından hemen polisi arayan E.T. verdiği ifadede, gelen iki kişinin üzerinde enerji firmasına ait kıyafetler ve yakalarında tanıtım kartları olduğun söyledi. O.Ü.’nün kendisine saldırmasının ardından kendini korumak için eline bıçak aldığını ve bu sırada O.Ü.’nün kendisine, “Sakin ol bir şey olmayacak. Gel seninle cinsel birliktelik yaşayalım. Ne olur sana yalvarıyorum. Yapalım sonra çıkıp gideceğim” dediğini iddia etti.

O.Ü.’nün kendisinin karşısında fermuarını açarak cinsel organını teşhir ettiğini ve mastürbasyon yaptığını anlatan E.T. ifadesinde, “Halının üzerine boşaldı. Sonrasında fermuarını kapatıp evden çıkıp gitti” ifadelerini kullandı.

SPERM VE KAN ÖRNEKLERİ KARŞILAŞTIRILACAK

Eve gelen polis ekipleri halının üzerinden sperm örneğini incelenmesi üzere aldı. Aynı zamanda savcılık şüpheli O.Ü.’den kan örneği alınmasına ve evdeki spermle karşılaştırılarak, “Moleküler genetik inceleme” yapılmasına karar verdi.

‘BANA KAHVE İKRAM ETTİ’
E.T.’nin ifadesinin ardından harekete geçen polis O.Ü.’yü gözaltına aldı. Savcı karşısına çıkarılan O.Ü burada verdiği ifadede enerji firmasında çalıştığını ve sayaçları kontrol etmek için binaya girdiğini kabul etti. Evrakları kontrol ederken E.T.’nin kendisine kahve ve su ikram ettiğini söyleyen O.Ü., “İşimi bitirip binadan çıktım. Müştekinin dairesine girmedim. Görüşmemiz tamamen kapı ağzında oldu” dedi.

İMZA ŞARTI İLE SERBEST BIRAKILDI

O.Ü. ifadesinin ardından, haftada iki gün evine en yakın polis merkezine imza atmak şartıyla serbest bırakıldı. Öte yandan O.Ü.’nün, “cinsel taciz”, “konut dokunulmazlığını ihlal”, “kasten yaralama”, “tehdit”, “mala zarar verme” ve “hakaret” suçlarından kaydı olduğu öğrenildi.E.T.,

Kaynak: Hürriyet/ Damla Güler

Sıradaki Haber