17 °c

Fatih Terim'i istifa ettirmişti! Heykeli dikildi

Fatih Terim'in dükkanını bastığı Selahattin Aydoğdu'nun heykelini diktiler. Heykelin üzerinde "Türk futbolunun kaderini değiştiren adam" yazıyor.

Güncel Haberi
Fatih Terimi istifa ettirmişti! Heykeli dikildi
Fatih Terim'i istifa ettirmişti! Heykeli dikildi

Çeşme'de damatlarıyla tartıştığı gerekçesiyle Selahattin Aydoğdu'nun restoranını bastıktan sonra Milli Takım teknik direktörlüğünden istifa eden Fatih Terim'e şok... Sosyal medyada organize olan Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel bölümü öğrencileri Terim'in kavga ettiği Aydoğdu'nun heykelini yapıp restoranının önüne bıraktı. 

Terim uzun süre sessiz kalmıştı

Çeşme Alaçatı’da bulunan Yüzevler Kebap'ın sahibi Selahattin Aydoğdu, geçtiğimiz aylarda Fatih Terim ve damatları ile tartışma yaşamış, haber gündeme bomba gibi düşmüştü. Yaşanan olayların ardından Fatih Terim uzun süre sessiz kalmış, sonrasında ise Milli Takım Teknik direktörlüğünden de istifa etmişti.

Hürriyet'in haberine göre, olaylar tam gündemden düşmek üzereyken bir anda ortaya çıkan heykel, tartışmalara yeni bir boyut getirdi!

Sosyal paylaşım sitesinde organize olan Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel bölümü öğrencisi bir grup Selahattin Aydoğdu’nun birebir heykelini yaptı.

Öğrenciler heykeli, müşterilerin şaşkın bakışları arasında restoranın önüne getirip bıraktı.

'Türk futbolunun kaderi değişti'

Uluslararası bir spor sitesinin desteğiyle yapılan heykelin üzerindeki "Türk futbolunun kaderini değiştiren adam Selahattin Aydoğdu" cümlesi dikkat çekti.

Selahattin Aydoğdu ise "Böyle bir sürprizi hiç beklemiyordum, çok şaşkınım. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. Aydoğdu, heykelinin etrafında toplanan tatilciler ve hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.

Sıradaki Haber