17 °c

Enes Kanter için şok iddia!

FETÖ ele başı Gülen'e yakınlığı ile bilinen basketbolcu Enes Kanter'le ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Kanter'in pasaportuna Romanya'da el konuldu ve gözaltına alındı.

Güncel Haberi
Enes Kanter için şok iddia!
Enes Kanter için şok iddia!

NBA’de basketbol yaşamını sürdüren Enes Kanter, Romanya’ya büyük şok yaşadı. Kanter, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Romanya’da polis tarafından alıkoyulduğunu açıkladı. Pasaportu iptal edildiği ifade edilen Kanter, Romanya’da polis tarafından tutuluyor.

FETÖ elebaşısı  olan Fethullah Gülen’e olan yakınlığını gizlemeyen Kanter’in sosyal medya mesajları Türkiye’de yasaklı olduğundan görülemiyor. Enes Kanter’in Türkiye pasaportunun iptal edildiği için polis tarafından alıkoyulduğu haberleri sosyal medyada yankılanıyor.

FETÖCÜ Enes Kanter sosyal medya hesabından İngilizce  ve Türkçe olarak paylaştığı videoda Romanya’da bulunduğunu ifade ederek, “Burada Türkiye tarafından pasaportumun iptal edildiğini söylediler. 4 saattir beni burada iki polis tarafından tutuyorlar.” ifadelerini kullandı. Kanter pasaportunun iptal edilme gerekçesi olarak “politik görüşlerinin” etkisi olduğunu ifade etti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret içeren sözler sarf etti.

Sıradaki Haber