17 °c

Gökçek istifa tarihini verdi CHP'li belediye halkı uyardı!

CHP'li Çankaya Belediyesi resmi Twitter hesabından, Gökçek'in istifa tarihini duyurmasının ardından "Havai fişekli kutlama tercih etmeyin" yönünde bir tweet atıldı. Sosyal medyayı sallayan tweet bir süre sonra kaldırıldı.

Güncel Haberi
Gökçek istifa tarihini verdi CHPli belediye halkı uyardı!
Gökçek istifa tarihini verdi CHP'li belediye halkı uyardı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in cumartesi günü istifa edeceğini duyurmasının ardından Çankaya Belediyesi'nden 'kutlama' tweeti geldi.   

CHP’li Çankaya Belediyesi kurumsal Twitter hesabından atılan tweette ‘havai fişekli kutlama tercih etmeyin’ denildi. Kısa sürede çok sayıda beğeni ve retweet alan tweet daha sonra hesaptan silindi.

Gökçek’in, “İnşallah Cumartesi günü Ankara Büyükşehir Belediye Meclisini olağanüstü toplayacak ve Meclis üyesi arkadaşlara veda edip, istifamı vereceğim” paylaşımının ardından 8 dakika sonra, Çankaya Belediyesi’nin kurumsal Twitter hesabından da havai fişek fotoğrafıyla “Sevgili Çankayalılar, kutlamalarda havai fişek kullanmak kuşlara zarar vermekte, sokak hayvanlarını korkutmaktadır. Lütfen tercih etmeyin” şeklinde bir tweet atıldı. Çankaya Belediyesi, kısa sürede çok sayıda beğeni ve retweet alan tweet’i daha sonra sildi. 

Sıradaki Haber