17 °c

GÜNCELLEME - Kırklareli'de bir iş yerine düzenlenen silahlı saldırı

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli'de bir iş yerine silahla ateş ederek, iki kişinin yaralanmasına neden olan şüpheli yakalandı.Alınan bilgiye göre, İstasyon Mahallesi Sungurbey Caddesi'nde faaliyet gösteren H.Ö'ye ait iş yerine 22 DD 672 plakalı otomobili ile giden E.S. pompalı tüfekle rastgele ateş ederek, Recep Öztaş ile Tunay Yaldız'ın yaralanmasına neden oldu.Diğer işçilerin...

Güncel Haberi
GÜNCELLEME - Kırklareli'de bir iş yerine düzenlenen silahlı saldırı
GÜNCELLEME - Kırklareli'de bir iş yerine düzenlenen silahlı saldırı

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli'de bir iş yerine silahla ateş ederek, iki kişinin yaralanmasına neden olan şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İstasyon Mahallesi Sungurbey Caddesi'nde faaliyet gösteren H.Ö'ye ait iş yerine 22 DD 672 plakalı otomobili ile giden E.S. pompalı tüfekle rastgele ateş ederek, Recep Öztaş ile Tunay Yaldız'ın yaralanmasına neden oldu.

Diğer işçilerin otomobile taş atması sonucu E.S. otomobili çalışır halde bırakarak, tüfekle yaya olarak olay yerinden uzaklaşmıştı. Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, E.S'yi Karakaş Mahallesi'nde yakalayarak gözaltına aldı.

Olayda kullanılan ruhsatsız pompalı tüfeğe de el konuldu. E.S. emniyetteki ifadesinde, dün gece iş yeri sahibi H.Ö'nün kendisini darp ettiği gerekçeyle saldırıyı düzenlediğini ancak çok pişman olduğunu söylediği öğrenildi.

Öte yandan Saldırıda saçmaların isabet ettiği Öztaş ile Yaldız, Kırklareli Devlet Hastanesindeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sıradaki Haber