17 °c

Hayatınızı kolaylaştıran adidas çanta modelleri zevkinize fark katıyor

Çantalar, evden dışarı çıkıp güne başladığımız andan itibaren hayatımızın vazgeçilmez biz parçası olarak karşımıza çıkıyor.

Güncel Haberi
Hayatınızı kolaylaştıran adidas çanta modelleri zevkinize fark katıyor
Hayatınızı kolaylaştıran adidas çanta modelleri zevkinize fark katıyor

Okulda, iş yerinde, alışverişte, gezide, sosyal aktivitelerde veya spor esnasında amaç ve mekan neresi olursa olsun, özel eşyalarımızı taşımak ve saklamak açısından bu aksesuarlar büyük önem taşıyor. 

Boy boy, renk renk, orijinal dizaynları ile hayatınızı kolaylaştıran adidas çanta modelleri zevkinize fark katıyor. Postacı çantası, omuz çanta, sırt çantası ya da okul çantası gibi daha pek çok farklı modelle erkek, kadın, çocuk ayırt etmeden her yaştan her tarza hitap eden tasarımlar, pratik kullanımlarıyla işlerinizi kolaylaştırırken görsel renk ve tasarımlarıyla da kombinlerinizi tamamlıyor. 

Sırt çantası veya okul çantası aklınızda hangi model var ise arama kutusuna aradığınız kelimeyi yazabilir ve barcin.com'da yer alan adidas çanta modellerinden beğendiğinizi sepete ekleyebilirsiniz. Barcin.com indirim ve kampanyalarından yararlanabilir, keyifli ve güvenli alışverişin tadına varabilirsiniz. 

adidas Çanta Modelleri Kullanım Alanlarıyla Büyülüyor

Sadece okul veya iş yerine giderken değil spor esnasında örneğin koşu sırasında da kullanabilmek için özek olarak tasarlanan adidas çanta modelleri kullanım alanlarıyla büyülüyor. Modellerin sarıdan hakiye, turuncuda siyaha pek çok renk seçeneği bulunuyor.

Günlük kullanıma hitap eden sade ve şık tasarımlı çantaların üzerinde kibar adidas logoları yer alıyor. Daha çok koyu ve tek renk dizayn edilen çantalar üzerinde pek çok cep ve fermuar barındırıyor. Bazısı sırta takılırken bazıları omuzda veya elde taşınabilmek üzere tasarlanıyor. Erkeklere ayrı, kadınlara ayrı üretilen çantaların çocuk modelleri de son derece cici tasarımlarıyla miniklerin ilgisini çekmeyi başarıyor. Bazı çantalarda sadece logo yer alırken bazı modellerde ise birbirinden güzel resimler, baskılar ve tasarılar dikkat çekiyor.

Çantalar, evden dışarı çıkıp güne başladığımız andan itibaren hayatımızın vazgeçilmez biz parçası olarak karşımıza çıkıyor.

adidas koşu çantası, erkek futbol çantası ya da kadın fitness çanta gibi spora yönelik dizayn edilen çantalar, sporcuların dikkatini çekiyor. Şık ve capcanlı bazı modellerin yanı sıra sade ve kibar tasarımlarıyla piyasaya sürülen çantalardan bazıları su geçirmez olarak dizayn ediliyor. Kaliteli kumaşların kullanıldığı ürünler, ağırlıklarının hafif olması bakımından da yoğun tercih sebebi oluyor. İşkolikler ve spor tarzdan kopamayanlar için dizayn edilen adidas laptop çantası ise pratikliği, cool görüntüsü ve sağlam dış malzemesi bakımından laptop'u koruyuculuğuyla farklı stil yaratmak isteyenlerin ilgi odağı oluyor.   

Herzogenaurach Kasabasında Adidas'ın Temelleri Atılıyor

İkinci Dünya Savaşı sonrasında Almanya'nın Herzogenaurach kasabasını ortadan bölen nehrin iki yakasına iki kavgalı kardeş farklı atölyeler açıyor.

Adolf Dassler adidas'ın temellerini bu atölyede atarak çalışmalarına başlıyor. Diğer kardeş Rudolph Dassler ise öbür yakada günümüzde halen satışları devam eden ünlü bir firmanın ilk temellerini orada atıyor. Savaş sonrası işsizlik konusunda en başarılı ve popüler şirketler olmayı başaran adidas ile diğer marka, o dönemde çalışanlarını öteki yakaya geçirmemeye çalışıyor ve hatta çalışanlar rakip firmanın yemek yediği ve alışveriş yaptığı restoran ile marketlere uğramamaya başlıyor. İki kardeş dünyaya iki büyük markayı hediye ediyor; fakat yaşama vedayı birbirlerine küs olarak veriyorlar. Ayrıca adidas ve diğer markanın genel merkezi hala Herzogenaurach kasabasında yer alıyor. 

adidas Çanta Modellerinde Kullanılan Logo Tasarımlarının Dönemi 

Adidas'ın 1949 yılında ilk olarak ayakkabılar üzerinde kullandığı efsanevi üç çizgi sembolü, 1960'lı yıllardan itibaren giyim ve adidas çanta modellerinde de kullanılmaya başlanıyor.

Emil Zapotek isimli koşucu, on beş yılda kırdığı on sekiz dünya rekoru kariyerinde üç çizgili Adidas koşu ayakkabısını giyen ilk sporcu olarak tarihe geçiyor. Üç çizgiden sonra üç yapraklı ünlü marka resmi ise 1971 yılının Ağustos ayında belirleniyor. Trefoil logo olarak da bilinen görsel, 1972 yılında tam anlamıyla kullanılmaya başlanıyor. Aynı logo günümüzde adidas Originals koleksiyonunu temsil ediyor. Logoda klasik üç çizgiye gönderme yapan tasarım, yanında yükselen bir dağ sembolü ile aşılması gereken engellerle başarıyla ulaşılması gereken hedefler vurgulanıyor. Temmuz 2002'de yeni logo duyuruluyor ve buna göre adidas logolar üç farklı şekilde dizayn ediliyor. O tarihlerden bugüne artık üç değişik marka logosuna farklı serilerde gruplayarak yer veren firma; klasik ürün ve çanta modellerindeki Originals seri ailesine ait üç yapraklı logosunu, yeni sport style serisinde dünya şekilli logosunu ve performans ile spor ekipmanları tasarımlarında genel üç barlı logosunu kullanıyor. 

Sıradaki Haber