17 °c

İbrahim Erkal'dan acı haber!

Uzun süredir yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın beyin ölümü gerçekleşti.

Güncel Haberi
İbrahim Erkaldan acı haber!
İbrahim Erkal'dan acı haber!

Evinin otoparkında baygın halde bulunan İbrahim Erkal için beyin kanaması teşhisi konmuştu. Yoğun bakımda yaşam savaşı veren sanatçının beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi.

Sanatçının kişisel sitesinden yapılan açıklamada da İbrahim Erkal'ın hayatını kaybettiği doğrulandı.

Acı haberi ünlü sanatçının sosyal medya hesaplarını yöneten ailesi böyle duyurdu. Açıklamada "Değerli sanatçımız İbrahim Erkal tüm çabalara rağmen hakkın rahmetine kavuşmuştur" denildi.

Beyin kanaması geçirmişti

1996'da 'Canısı' şarkısıyla şöhrete kavuşan 50 yaşındaki İbrahim Erkal 11 Nisan gecesi  3 arkadaşı ile yemek yedi. Aracını kullanması için lokantanın valesine verdi.  Vale, Maltepe'deki sitenin otoparkına kadar İbrahim Erkal'ı getirdi. Aracı park ettikten sonra ayrıldı. Güvenlik kamerası kayıtlarına göre, saat 01.00 gibi İbrahim Erkal fenalaşıp otoparkta yere düştü. 1.5 saat sonra sitenin güvenlik görevlisi İbrahim Erkal'ı otoparkta baygın halde yatarken bulup ailesini aradı. İbrahim Erkal’ın sağ arka kulağının altında bir de yırtık vardı. İbrahim Erkal'ın beyin kanaması geçirdiği anlaşıldı.  Erkal o tarihten bu yana komada bulunuyordu.

İbrahim Erkal'ın iş ortağı Feyzullah Çelebi, "Saat 01.00'de siteye giriş yapmış. Güvenlik görevlisi beni aradı. Ben 02.30'da oradaydım. 1-1,5 saat otoparkta kalmış" demişti.

İbrahim Erkal'ın beyin ölümünün gerçekleşmesi üzerine  haberi duyan sevenleri hastaneye akın etti.

DHA'nın haberine göre ise  İbrahim Erkal’ın beyin ölümünün gerçekleştiği ancak hayati fonksiyonlarının devam ettiği belirtildi.

Sıradaki Haber