17 °c

İbrahim Erkal'ın ailesi 'yeter artık' dedi!

Ünlü sanatçı İbrahim Erkal'in yoğun bakımdaki tedavisinin devam ettiğini ve durumunda bir değişiklik olmadığını açıklayan ailesi çıkan yalan haberlere tepki gösterdi.

Güncel Haberi
İbrahim Erkalın ailesi yeter artık dedi!
İbrahim Erkal'ın ailesi 'yeter artık' dedi!

Geçtiğimiz günlerde beyin kanaması geçirerek yoğun bakıma kaldırılan ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın durumunda bir değişiklik olmadığı açıklanmıştı. Erkal'ın sağlık durumu ile ilgili çıkan haberlere ailesi isyan etti. 

İbrahim Erkal'ın resmi facebook hesabında şu açıklamaya yer verildi:

"Sevgili dostlar;
Çıkarları uğruna yalan yalnış haber yapanlara itibar etmeyiniz lütfen. İbrahim Bey'in durumunda değişiklik yoktur. Sizlerden ricamız, özellikle bunu istiyoruz ki; buradan başka yazılan bir şeye itibar etmemenizdir. Psikolojik baskı ile sizi ve bizi yıpratacak paylaşımlardan kaçının... sayfaları prim yapsın diye 15 gün öncenin haberini kendilerince yorumlayıp 'son dakika haberi' gibi servis edenleri; sizlerin de bulunduğu sosyal platforma şikayet ederek bize yardımcı olabilirsiniz. Bu basiretsiz insanlar; burada yaptığımız bildirimden dakikalar sonra paylaşım yapıp, tüm İbrahim Erkal sevenlerini maalesef psikolojik baskı altına almaya çalışmaktadır... Şu an bizim tek derdimiz sanatçımız İbrahim Erkal'ın sağlık durumudur. Lütfen dualarınızı eksik etmeyiniz..."

Sıradaki Haber