17 °c

İbrahim Erkal'ın son durumu! Bakan Akdağ açıkladı!

Geçirdiği beyin kanaması üzerine hastaneye kaldırılan İbrahim Erkal için son açıklama Sağlık Bakanı Recep Akdağ'dan geldi. Akdağ, ünlü sanatçının durumunda bir değişiklik olmadığını söyledi.

Güncel Haberi
İbrahim Erkalın son durumu! Bakan Akdağ açıkladı!
İbrahim Erkal'ın son durumu! Bakan Akdağ açıkladı!

Geçtiğimiz günlerde evinin otoprakında baygın halde bulununan ünlü sanatçı İbrahim Erkal, beyin kanaması geçirmiş ardından yoğun bakıma alınmıştı. Sağlık durumu halen ciddiyetini koruyan sanatçının durumu hakkında son açıklama Sağlık Bakanı Recep Akdağ'dan geldi. 

Akadağ sanatçı için şu açıklamayı yaptı: "Maalesef insanları mutlu edebilecek haber bu hususta ben de veremiyorum. Hastane gerekli açıklamaları yaptı. İbrahim Bey'de ciddi bir beyin kanaması ve çarpmadan mütevellit ilave bir başka çeşit kanama meydana gelmişti. Durumu ciddiyetini muhafaza ediyor. Bulunduğu hastanede yoğun bakımda yatıyor ama yattığına kıyasla bir iyileşme durumu maalesef yok."

Eşi fenalaştı...

10 gün önce üçüncü çocuğuna baba olan İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Akgün de bir an olsun yoğun bakımın kapısından ayrılmıyor. Sabah'ın haberine göre dün fenalaşarak baygınlık geçiren Filiz Akgün başka bir odada tedavi altına alındı. Akgün, verilen serumun ardından toparlanınca yeni doğan bebeğinin yanına gitti.

Sıradaki Haber