17 °c

İki genç kızı ezdi, halk linç ediyordu

İzmir'de Suriyeli bir genç tarafından kullanılan minibüs, karşıdan karşıya geçmeye çalışan iki genç kıza çarptı. Olay sonrası halk suriyeli şoförü linç etmeye kalktı.

Güncel Haberi
İki genç kızı ezdi, halk linç ediyordu
İki genç kızı ezdi, halk linç ediyordu

İzmir ilinin Karabağlar ilçesinde, Suriyeli bir genç tarafından kullanılan minibüs, karşıdan karşıya geçmeye çalışan iki genç kıza çarptı, çarpmanın şiddeti ile iki genç kız metrelerce ileriye fırladılar. Saniye saniye kameraların kaydedttiği olaydan sonra ise Suriyeli genç linç edilmek istendi. Suriyeli genç polis ekiplerince kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre kaza, Karabağlar ilçesi Şehit Üsteğmen Volkan Koçyiğit Bulvarında meydana geldi. Suriyeli Selim Hammad’ın (23) kullandığı beyaz minibüs, karşıdan karşıya geçmeye çalışan iki genç kıza çarptı. Hilal Önder ve Simge Kekeç isimli iki genç kız, çarpmanın etkisiyle metrelerce ileriye fırladı. 16 yaşlarında olduğu öğrenilen iki genç kız, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Yeşilyurt Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan iki genç kızın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Suriyeli linç edilecekti

Kazanın ardından bir anda ortalık karıştı. Kazaya şahit olan vatandaşlar, Suriyeli gence tepki gösterdi ve linç girişiminde bulunmak istedi. Olay yerine gelen polisler, kızgın vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı. Polisler, hemen Suriyeli genci araca aldı.

Vatandaşlar daha sonra da polis aracının etrafından toplandı. Polisler ise kızgın grubu biber gazı sıkarak dağıtabildi. Bu arada vatandaşlar olay yerindeki çarpan aracı da yumrukladı.

Sıradaki Haber