17 °c

İneğe çarpan otobüs 4 kişinin sonu oldu!

Ankara'dan gelen bir kaza haberi yine akıllara durgunluk verdi. Bir yolcu otobüsü ineğe çarparak şarampole yuvarlandı. Kazada 4 kişi yaşamını yitirirken, 18 kişi de yaralandı. Olay yerinde meydana gelen ikinci kazada ise 3 kişi hastanelik oldu.

Güncel Haberi
İneğe çarpan otobüs 4 kişinin sonu oldu!
İneğe çarpan otobüs 4 kişinin sonu oldu!

Erdek'ten Hatay'a giden Erdinç Evim yönetimindeki 77 BN 325 plakalı yolcu otobüsü, Ankara-Konya karayolunun 71. kilometresinde yola aniden çıkan ineğe çarparak şarampole devrildi. Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin yaptıkları ilk müdahale sonucu 44 yolcunun bulunduğu otobüsten 4 kişinin cesedi çıkarılırken, yaralanan 18 kişi ambulanslarla hastanelere sevk edildi.

Olay yerinde bir kaza daha

Bu arada olay yerinde ilk yardım ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğü sırada bir kaza daha yaşandı. Söz konusu kazada aralarında İhlas Haber Ajansı (İHA) ekibini taşıyan aracın sürücüsü Pehlül Kurt ile 3 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. .

Yol 3 saat boyunca kapandı 

Alkollü olduğu iddia edilen otomobilin sürücüsü ise yaralı yakınlarının tepkisi üzerine jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınarak olay yerinden uzaklaştırıldı. Kazanın meydana geldiği Ankara-Konya karayolunun Gülbağı mevkisinde ulaşım yaklaşık 3 saat süreyle tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Sıradaki Haber