17 °c

İstanbul'daki silahlı soygun girişimi

İSTANBUL (AA) - Şişli'deki bir akaryakıt istasyonuna silahlı soygun girişiminde bulunan 2 şüpheliye silah temin ettiği iddiasıyla 1 kişi gözaltına alındı.Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, yürütülen çalışma kapsamında, silahlı soygun girişiminde bulunan 2 şüpheliye silah temin ettiği iddiasıyla Veysi M'yi (18) gözaltına aldı.Daha önce gözaltına alınan diğer...

Güncel Haberi
İstanbul'daki silahlı soygun girişimi
İstanbul'daki silahlı soygun girişimi

İSTANBUL (AA) - Şişli'deki bir akaryakıt istasyonuna silahlı soygun girişiminde bulunan 2 şüpheliye silah temin ettiği iddiasıyla 1 kişi gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, yürütülen çalışma kapsamında, silahlı soygun girişiminde bulunan 2 şüpheliye silah temin ettiği iddiasıyla Veysi M'yi (18) gözaltına aldı.

Daha önce gözaltına alınan diğer şüpheli Serdar D. (18) ve Veysi M'nin Gasp Büro Amirliği'nde sorguları devam ediyor. Polis, olay yerinden kaçan diğer şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Piyalepaşa Bulvarı üzerindeki bir akaryakıt istasyonuna gece saatlerinde gelen yüzleri maskeli silahlı 2 kişi, istasyondaki market çalışanlarını silahla tehdit etmiş, o esnada Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri akaryakıt almak için geldikleri istasyonda olaya müdahale etmiş ve silahlı çatışma çıkmıştı. Bir şüpheli yakalanırken diğer şüpheli olay yerinden kaçmıştı. Silahlı çatışma esnasında otomobiliyle seyir halinde olan İbrahim Halil Karanfil (42) isimli vatandaş, refüje çarpmış ve başından silahla vurularak hayatını kaybetmişti.


Sıradaki Haber