17 °c

İşte bomba dizi Umuda Kelepçe Vurulmaz'ın oyuncu kadrosu

FOX TV kanalının yeni dizisi sezona bomba gibi başladı. Diziseverler tam not alan Umuda Kelepçe Vurulmaz oyuncularıyla da ön plana çıkıyor. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosunu sizinle paylaşıyoruz. Umuda Kelepçe Vurulmaz oyuncuları ve karakterleri hakkında detaylı bilgi... Başka şehirler, başka hayatlar ve farklı suçlar işlemiş lise çağındaki yedi mahkum gencin hayatları...

Güncel Haberi
İşte bomba dizi Umuda Kelepçe Vurulmazın oyuncu kadrosu
İşte bomba dizi Umuda Kelepçe Vurulmaz'ın oyuncu kadrosu

FOX TV kanalının yeni dizisi sezona bomba gibi başladı. Diziseverler tam not alan Umuda Kelepçe Vurulmaz oyuncularıyla da ön plana çıkıyor. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosunu sizinle paylaşıyoruz. Umuda Kelepçe Vurulmaz oyuncuları ve karakterleri hakkında detaylı bilgi...

Başka şehirler, başka hayatlar ve farklı suçlar işlemiş lise çağındaki yedi mahkum gencin hayatları, kendilerine sunulan okuma hakkıyla bir anda tamamen değişir. Milletvekili bir baba ve çok zengin bir annenin oğlu olan Onur için başlatılan bir proje sayesinde Fırat, Azad, Kömür, Nazlı, Peri ve Narin de okuma hakkı kazanırlar. Onlar hem mahkum hem de öğrencidir artık.

Ve İnci öğretmen… Hapishanede doğmuş, annesinden küçük yaşta ayrılmış, yetimhanelerde büyümüştür. Bütün hayatını suçlu çocukların topluma kazandırılmasına adamış ancak bürokrasinin soğuk esintisi yüzüne çarpmış ve hayata küsmüş idealist bir genç kadın. Bu proje onunda yeniden hayatla barışmasına sebep olacaktır.

Her an ortaya çıkmaya hazır sırlar, diğer mahkum gençlerin kolejli gençlerle süren aralıksız sınıf çatışması paralelinde ellerinde olan tek şey ise sadece umutlarıdır. Umuda Kelepçe Vurulmaz Perşembe 20.00'de FOX'ta!

Umuda Kelepçe Vurulmaz oyuncu kadrosu ve konusu

OYUNCULAR: EGÜM BİRGÖREN, MERT YAZICIOĞLU, MELİSA ŞENOLSUN, ÖZGE ÖZDER, BURAK DAKAK, İLAYDA AKDOĞAN, YİĞİT DİKMEN, TURGAY AYDIN, İLAY TİRYAKİ, GİZEM ERGÜN, NAZLI BULUM, ZEYNEP BASTIK, EMİR ÖZDEN, ECEM BALTACI, MUSTAFA ELİKOĞLU, ÖZLEM BAŞKAYA, YILDIRIM ŞİMŞEK, AZİZ SARVAN, SEMİH SIRTIKKIZIL, SARVEN ÇANKAR, ONUR BİLGE, ŞEBNEM DOKUREL

Fırat - Mert Yazıcıoğlu

Sevdikleri için bedel ödemeye, fedakârlık yapmaya, canını ortaya koymaya doğuştan hazırdır. Zeki, mert, gözü karadır. En çok da merhametlidir. İçinde zerre kötülük olmayan, haksızlığın karşısında asla susmayan biridir. Hayatta kendinden önce hep ailesi ve sevdikleri vardır. Ettiği intikam yemini, üstlendiği suç hep başkaları içindir. Kendisi için sonradan yapacağı, kendisine izin verdiği tek şey aşk olacaktır. Cemre’ye aşık olacaktır. Ancak Cemre’nin kendisinden sakladıkları, sırlar... Fırat ilk defa bocalar hayatta. Kime, neye güveneceğini bilemez.

Ceren - Melisa Şenolsun

Prenses dediysek öyle prensinin gelip onu kurtarmasını bekleyenlerden değildir Cemre. Kendi başına dimdik duran, kimse için karakterinden ödün vermeyen dürüst ve aklı başında bir kızdır. Bazen aklı ile duyguları arasında sıkışıp kalır ama o ikisini de dengeler. Kötülük kavramının ne olduğunu etrafındaki insanlardan dolayı çok biliyordur ama o her şeye rağmen iyi niyetini hep muhafaza eder. Doğrularından asla şaşmaz... Sadece Fırat için susmayı seçer. Sevdiği için yapıyordur bunu ama Fırat öğrendiğinde bunu ona nasıl anlatabilir ki?

İnci - Begüm Birgören

Mahkum gençleri hayata kazandırma projesini yaratan kişidir İnci. Her konuda gözü kara ve mücadeleci bir kişiliği vardır. Aşkı bile bir savaş gibi görür. Bir tek öğrencilerinin gözüne bakınca yufka yürekli bir anneye dönüşür.

Perihan - Özge Özder

Freni patlamış bir kamyon kadar tehlikelidir Perihan… Bunun da tek nedeni, biricik oğluna duyduğu abartılı sevgidir. Onur için hayatta yapamayacağı şey yoktur.

Onur - Burak Dakak

Büyük bir varlığın içinde dar bir kafayla hayata bakar Onur. Ne hayali vardır, ne ideali, ne de vicdanı… Hayatta tek emeli üstünlük kurmaktır! Hatta saplantılı derecede aşık olduğu Cemre’ye bile…

Narin - Gizem Ergün

Yedi çocuklu bir ailede doğmuştur Havin. Yaşadığı coğrafyanın adetlerine baş kaldıramayacak kadar naiftir. İçine kapanık ve narin bir kızdır... Hayatta tek arzusu okumaktır ama karar çoktan verilmiştir. Evlendirilecektir Havin.

Peri - Nazlı Bulum

Çok güzel bir kızdır Peri… neşeli, konuşkan. Zamanla o neşesinden de konuşkanlığından da eser kalmamıştır. Üvey babasının tacizleri Peri’nin ruhunu öyle ağır yaralar ki…

Nizam - Turgay Aydın

Başına o vahim olay gelmeden önce de çok sevilen biri değildir aslında Nizam. İçinde hep bir gaddarlık ve kötülük vardır. Fıtratı şiddet ve kötülüktür. Düşman olduğu gençleri yakından tanımak onun da duygularını törpüleyecektir.

Rüya - Zeynep Bastık

Zenginlik hayalleriyle büyümüştür Nazlı. Hayatta ki tek arzusu kolay yoldan zengin olmaktır ve bunun için de tek yol zengin sevgili bulmaktır. Bu okul projesine girmesinin imkânı yoktur aslında ama şans yüzüne gülmüştür. Bir kişilik daha kontenjan vardır ve İnci’nin çekeceği kura ile okula şans torpili ile girmiştir.

Umuda Kelepçe Vurulmaz oyuncuları, konusu ve kadrosu izleyenler tarafından merak ediliyor. FOX TV ekranlarından yeni sezonda yayınlanmaya başlayan dizi izleyicileri ekran başına kilitliyor. Yani dizi Umuda Kelepçe Vurulmaz oyuncuları kim ve konusu ne?

Sıradaki Haber