17 °c

İşte İstanbul'un trafik yoğunluğundaki artış!

Yeni eğitim öğretim yılı henüz tam olarak başlamadı ama İstanbul'da trafik yoğunluğu şimdiden yüzde 33 oranında arttı. Tüm okulların açılacağı 18 Eylül günü ise yoğunluğun çok daha artacağı tahmin ediliyor.

Güncel Haberi
İşte İstanbulun trafik yoğunluğundaki artış!
İşte İstanbul'un trafik yoğunluğundaki artış!

İstanbulluların trafik çilesi yeniden başladı. Yapılan araştırmalara göre, yğunluk geçen haftalara göre yüzde 33 oranında artış gösterdi. 

Navigasyon pazarının önemli uygulaması bir firma, yaz tatilinin bitmesiyle İstanbul’da meydana gelen trafik artışını araştırdı. Yapılan analizde, sadece bazı özel okulların ve anaokullarının açılmasına rağmen 11 Eylül Pazartesi günü İstanbul trafiğinin geçen diğer haftalara göre yüzde 33 oranında artış gösterdiği ortaya çıktı.

SERVİS ARAÇLARI YOLA ÇIKTI

Navigasyon verilerindeki, yaz tatilinin bitmesinin ardından İstanbul’da meydana gelen trafik artışı mercek altına aldı. Yapılan araştırmaya göre, okulların açılması ve İstanbulluların tatilden dönmesiyle trafik geri geldi. Servis araçlarının da yola çıkmasıyla trafiksiz günler geride kaldı.

18 EYLÜL'E DİKKAT

Uygulama, geride kalan son beş haftada Pazartesi günleri gerçekleşen trafik verilerini masaya yatırdı. 11 Eylül Pazartesi yaşanan trafik yoğunluğunun, diğer haftalara göre yüzde 33 oranında arttığı ortaya çıktı. Sadece özel okulların bir kısmının ve anaokullarının açılmasıyla meydana gelen söz konusu yoğunluğun, 18 Eylül Pazartesi günü tüm okulların açılmasıyla çok daha artacağı öngörülüyor.

 
 

Sıradaki Haber