17 °c

İşte kuruluş yıldönümü kutlamalarının adresi!

AK Parti'nin 16. kuruluş yıl dönümünü nerede kutlayacağı netleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak etkinliklerin merkezi 28 Şubat'ta tankların yürütüldüğü Sincan olacak.

Güncel Haberi
İşte kuruluş yıldönümü kutlamalarının adresi!
İşte kuruluş yıldönümü kutlamalarının adresi!

AK Parti'nin kuruluş yıl dönümüne günler kala kutlamaların adresi belli oldu. 

Yeni Şafak'ın haberine göre, AK Parti’de hazırlıklar tamamlanmaya başladı. 14 Ağustos’ta gerçekleşecek kutlama programı için Ankara Sincan’da bulunan Harikalar Diyarı adres olarak seçildi. Etkinliklere AK Parti’nin kurucu kadroları dışında eski ve yeni milletvekillileri, ilçe ve il başkanları ile vatandaşların katılması bekleniyor. Etkinlikler kapsamında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşma yapması ve AK Parti’nin 16 yılını özetleyen sinevizyon gösterileri yer alacak.

AK Parti’nin 16. kuruluş yıldönümü etkinliklerine ev sahipliği yapacak olan Ankara’nın Sincan ilçesinin demokrasi tarihindeki önemi 20 yıl öncesine dayanıyor. 1997 yılında meydana gelen 28 Şubat postmodern darbesi sırasında Sincan’da yürüyen tanklar darbenin sembollerinden biri olmuştu. 20 yıl aradan sonra aynı mekanda milletin partisi milletle buluşacak

Sıradaki Haber