17 °c

İzmir'de hırsızlık

İZMİR (AA) - İzmir'de haftalık yerel yayın yapan Gazetem İzmir'in, Karabağlar ilçesindeki merkezinden 2 gece üst üste hırsızlık yapıldı.Alınan bilgiye göre, dün gazetenin Sevgi Mahallesi'ndeki merkezine gelen çalışanlar pencerenin kırıldığını ve 1 dizüstü bilgisayar ile 3 çantanın çalındığını tespit edip durumu polise bildirdi. Olay yerine polis ekipleri, delil toplama...

Güncel Haberi
İzmir'de hırsızlık
İzmir'de hırsızlık

İZMİR (AA) - İzmir'de haftalık yerel yayın yapan Gazetem İzmir'in, Karabağlar ilçesindeki merkezinden 2 gece üst üste hırsızlık yapıldı.

Alınan bilgiye göre, dün gazetenin Sevgi Mahallesi'ndeki merkezine gelen çalışanlar pencerenin kırıldığını ve 1 dizüstü bilgisayar ile 3 çantanın çalındığını tespit edip durumu polise bildirdi.

Olay yerine polis ekipleri, delil toplama işleminin ardından ayrıldı.

Bu sabah iş yerine gelen çalışanlar, 2 ana kumanda ile 1 grafik tasarım bilgisayarının daha çalındığı gerekçesiyle durumu polise bildirdi.

Polis, gazeteden ard arda iki kez hırsızlık yapan kişi veya kişilerin bulunması için çalışma başlattı.

- "Hırsızların yakalanmasını sağlayana ödül vereceğim"

Gazetenin imtiyaz sahibi Salih Erkek, iki gün üst üste iş yerine hırsızın girmesinin çok manidar olduğunu ifade etti.

Erkek, ''İki gün içinde 4 bilgisayar ile 3 evrak dolusu çanta ve 7 bin lira çalındı. Bu çantalarda önemli belgeler vardı. Emniyet teşkilatımız iyi çalışıyor ama bu kanunsuzlar bir an evvel bulunmalı. Bu konuda hassasiyet göstermelerini rica ediyorum. Birde duyarlı halkımıza çağrım olacak. Bu kişileri duyan, gören, bilen olursa bizlere ulaşsınlar. Onları yakalamama yardımı olacak kişiler tarafımca ödüllendirilecek. Paradan da vazgeçtim. Çantadaki bilgiler bizler için çok önemli. '' diye konuştu.


Sıradaki Haber