17 °c

Karnında unutulan makas hayatını mahvetti

Gaziantep'te estetik ameliyatı olan gurbetçi bir kadının karnında makas unutuldu. 6 ay boyunca bu şekilde yaşayan kadın, ağrıları yüzünden işinden bile ayrılmak zorunda kaldı. Gerçek ise Almanya'da çekilen bir röntgen sonucu ortaya çıktı.

Güncel Haberi
Karnında unutulan makas hayatını mahvetti
Karnında unutulan makas hayatını mahvetti

Almanya'da yaşayan iki çocuk annesi Emel Bingöl (38), 3 Şubat 2017'de Gaziantep'teki özel bir hastanede estetik operasyon geçirdi. Hastaneden bir gün sonra taburcu edilen Bingöl, Almanya'ya döndü. Zamanla karnında şişlikler oluşan, ağrı çeken ve hareket etmekte zorlanan Bingöl'ün, Almanya'daki bir hastanede çektirdiği röntgende karnında makas olduğu tespit edildi.

Tekrar ameliyata alındı

Bu nedenle psikolojik sorunlar da yaşayan Bingöl'ün, geldiği Şanlıurfa'da özel bir hastanede gerçekleştirilen ameliyatla karnındaki makas alındı. Bingöl, avukatı Şiyar Yıldırım aracığıyla "Hizmet kusuruna dayalı işlem sebebiyle maddi ve manevi zararın ödenmesi" talebiyle estetik ameliyatı gerçekleştiren doktor ve hastane hakkında dava açtı.

6 ay karnında makasla yaşadı

Bingöl, yaptığı açıklamada, yapılan hata nedeniyle büyük mağduriyet yaşadığını öne sürdü. Ameliyat daha ucuza mal olacağı için Türkiye'yi seçtiğini belirten Bingöl, şikayetlerini dile getirdiği doktorunun sürekli kendini teselli ettiğini ileri sürdü. Bingöl, 6 ay karnında makasla yaşadığını ve çok ağrı çektiğini dile getirerek, şunları söyledi:

'Sıkma kendini, masaj yap' dedi
"Karnımın sol tarafı iki yumurta büyüklüğünde şişti, eğrilip doğrulamadım, evimi temizleyemedim, işimden oldum. Sürekli doktorumla yazıştım, şikayetlerimi ve fotoğraflarımı ilettim. Kendisi 'Bunlar zamanla geçer, zaten Türkiye'ye onuncu ayda tatile geleceksin, o zaman muayene ederim seni, her şey yoluna girer, sıvı birikmiştir, geçer kendini sıkma sürekli, masaj yap.' dedi. Sürekli masaj yaptım ama baktım olmayınca Almanya'da doktora gittim. Çekilen renkli röntgende karnımda makas olduğunu söylediler. Ben 2-3 saat kendime gelemedim, şok geçirdim. Ailece ne yapacağımızı şaşırdık."

Sıradaki Haber