17 °c

Kediye ekmek vermedi! Ortalık karıştı

Karabük'te bir parktaki dönercide yemek yiyen lise öğrencisi kediye ekmek vermeyince hayvansever iki kadın tepki gösterdi. Çıkan tartışmada kadınlardan birinin oğlu, 2 öğrenci ile okul müdürü ve 2 müdür yardımcısını darp etti.

Güncel Haberi
Kediye ekmek vermedi! Ortalık karıştı
Kediye ekmek vermedi! Ortalık karıştı

Karabük'teki Prof. Dr. Süheyl Ünver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi karşısında bulunan Cumhuriyet Parkı’nda öğle yemeği yiyen öğrenci Özlem Akbaş, kediye ekmek vermeyince Melek Aydemir ve Fatma Kızgınçelik'in tepkisiyle karşılaştı. 

Öğrencilerin durumu bildirdiği okul müdürü ve müdür yardımcıları ile Melek Aydemir’in haber verdiği oğlu Furkan Aydemir de gelince tartışma çıktı. Furkan Aydemir, okul idarecilerine yumrukla saldırdı, kendisini engellemeye çalışanlara da vurdu.

DARP ETTİ

Kavgada okul müdürü Ayşe Acar, müdür yardımcıları Zafer Yılmaz ve Salih Şen ile öğrencilerden Özlem Akbaş ve Mustafa Baki Bardak, aldıkları darbelerle hafif yaralandı. Yaralılar, hastanede tedavilerinin ardından aldıkları doktor raporuyla karakola giderek şikayetçi oldu. Polis ekiplerince karakola götürülen Melek Aydemir, Fatma Kızgınçelik ve Furkan Aydemir, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Sıradaki Haber