17 °c

Kemer'de turistlerin kar keyfi

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Kemer ilçesinde yer alan Tahtalı Dağı'na mevsimin ilk karı düştü.Tekirova Mahallesi'ndeki 2 bin 365 metre yükseklikteki Antalya'nın alternatif turizm merkezlerinden olan Tahtalı Dağı'na teleferikle çıkan Rus, Alman, Arap ve Koreli turistler, kar keyfi yaptı. Yaklaşık 15 santimetre kalınlığa ulaşan karda, bazı yabancı turistler fotoğraf çektirdi...

Güncel Haberi
Kemer'de turistlerin kar keyfi
Kemer'de turistlerin kar keyfi

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Kemer ilçesinde yer alan Tahtalı Dağı'na mevsimin ilk karı düştü.

Tekirova Mahallesi'ndeki 2 bin 365 metre yükseklikteki Antalya'nın alternatif turizm merkezlerinden olan Tahtalı Dağı'na teleferikle çıkan Rus, Alman, Arap ve Koreli turistler, kar keyfi yaptı. Yaklaşık 15 santimetre kalınlığa ulaşan karda, bazı yabancı turistler fotoğraf çektirdi bazıları da kar topu oynadı.

Beyaza bürünen Tahtalı Dağı'na Koreli turistleri getiren tur firmasında çalışan rehber Seda Uğurlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Koreli turistlerin Antalya'da iki mevsimi yaşadıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Uğurlu, Koreli turistlerden bazılarının hayatlarında ilk defa kar gördüklerini anlattıklarını aktararak, turistlerin çok keyifli bir gün yaşadıklarını kaydetti.

Sıradaki Haber