17 °c

KHK ile görevlendirme yapılan belediyeler

DİYARBAKIR (AA) - Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince yapımı sürdürülen "Bismil Koordinasyon Merkezi"nin gelecek yıl hizmete açılmasının planlandığı belirtildi.İçişleri Bakanlığınca KHK ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Cumali Atilla tarafından vatandaşların hak ettiği...

Güncel Haberi
KHK ile görevlendirme yapılan belediyeler
KHK ile görevlendirme yapılan belediyeler

DİYARBAKIR (AA) - Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince yapımı sürdürülen "Bismil Koordinasyon Merkezi"nin gelecek yıl hizmete açılmasının planlandığı belirtildi.

İçişleri Bakanlığınca KHK ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Cumali Atilla tarafından vatandaşların hak ettiği hizmetlere kavuşması için başlatılan çalışmalar sürüyor.

Bu kapsamda Fen İşleri Daire Başkanlığınca hizmetlerin daha hızlı ve etkili bir şekilde yapılması için Bismil ilçesinde 12 Ekim'de temeli atılan Koordinasyon Merkezinin yapımı devam ediyor.

İlçelerde hizmet ağını geliştirmek amacıyla inşası süren, 1 milyon 335 bin lira ihale bedeli olan merkezin 2017 yılında hizmete sunulması planlanıyor.

Bin 165 metrekare kapalı inşaat alanından oluşan, kapalı garaj, idari odalar, santral, personel dinlenme odası ve çok amaçlı salondan oluşacak merkezin tamamlandığında söz konusu binada 3 daire başkanlığı hizmet verecek.



Sıradaki Haber