17 °c

Kılıçdaroğlu bu yürüyüşle yolların kalitesini gördü!

Başbakan Binali Yıldırım, otoyol açılış töreninde CHP'nin Adalet Yürüyüşü hakkında konuştu. Yıldırım, "Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı 19 gündür yürüyor. Yaptığımız yolların kalitesini öğrenme fırsatı oldu" dedi.

Güncel Haberi
Kılıçdaroğlu bu yürüyüşle yolların kalitesini gördü!
Kılıçdaroğlu bu yürüyüşle yolların kalitesini gördü!

Başbakan Yıldırım, "Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı yürüyüş yapıyor. 19 gündür yürüyor. Aslında bir bakıma bu yürüyüşün bir faydası oldu. O da nedir? Yaptığımız yolların kalitesini öğrenme fırsatı oldu. Başka türlü anlayamazdı" dedi.

Yıldırım şöyle devam etti: "Biraz zahmetli bir iş oldu ama benim ona tavsiyem: Şöyle İzmit'ten bu tarafa gelirken Kurtköy sapağından bir Yavuz Sultan Selim yoluna da gir bakalım, orayı da bir gör."

Başbakan Binali Yıldırım, TEM Kurtköy bağlantı yolu gişe sahasındaki Kuzey Marmara Otoyolu Paşaköy-TEM Kurtköy bağlantı yolunun açılış törenini gerçekleştirdi.

Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Gel bu sevdadan vazgeç, adaletin aranacağı yer yollar değildir, meclistir mahkemelerdir.
15 Temmuz'a kontrollü diyenler, 7 Ağustos Yenikapı ruhunu anlamamış demektir, eğer 20 Temmuz darbeyse Yenikapı'daki kalabalık nedendir?
Bugünlerde FETÖ'cülerin davaları görülüyor, mahkemelerde tiyatro oynanıyor adeta, sanki bu işi işlememişler, böyle bir hainliği yapmamışlar.

Bütün bunların akıl hocaları diyor ki, önce reddeceksiniz, daha da olmadı bize işkence yapıldı diyeceksiniz. Türk mahkemelerinde bir şey beklemeyin, yabancı ülkelerin mahkemeleri sizleri kurtaracak diye onlara söylüyorlar.

Yarın bunlar AİHM'e giderken şunu diyemeyecekler, "İşte bize savunma hakkı verilmedi" diyemeyecekler, o yüzden sabredeceğiz, hakettikleri cezayı en ağır şekilde alacaklar.

En pahalı hizmet olmayan hizmettir. Bu yola pahalı diyorlar. Yol olmasa nasıl yürüyecektin? Yol yaptık tıpış tıpış yürüyorsun.

Sıradaki Haber