17 °c

Kılıçdaroğlu'na asker karşılamasına inceleme başlatıldı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 6'ncı Ana Jet Üs Komutanlığını ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, askeri törenle karşılandı. Ardından askeri karşılama ile ilgili inceleme başlatıldı...

Güncel Haberi
Kılıçdaroğluna asker karşılamasına inceleme başlatıldı!
Kılıçdaroğlu'na asker karşılamasına inceleme başlatıldı!

Cumhuriyetçi Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Bandırma 6'ıncı Ana Jet Komutanlığı'nı ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu'nun bu ziyareti askeri törenle karşılandı. Bandırma'daki 6'ncı Ana  Jet Üs Komutanlığında askeri törenle karşılanmasına ilişkin yazılı açıklama  yaptı.  Açıklamada, "Anamuhalefet partisi Genel Başkanı Sayın Kemal  Kılıçdaroğlu'nun 13 Nisan 2017 tarihinde 6'ncı Ana Jet Üs Komutanlığını ziyareti  ile ilgili konu incelenmektedir" ifadesine yer verildi.


GÖRÜNTÜLER TARTIŞMA YARATTI 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir ve ilçelerini kapsayan gezisine dün Bandırma’dan başladı. Kılıçdaroğlu’nu taşıyan özel uçak dün sabah sivil uçuşlar için de kullanılan Bandırma 6’ncı Ana Jet Üs Komutanlığı pistine indi. Tören mangası CHP Lideri’ni selamlayarak karşıladıktan sonra Kılıçdaroğlu, yanındakilerle birlikte Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Ahmet Biçer’e nezaket ziyaretinde bulundu. Karşılama ve ziyaret fotoğrafları, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın Facebook sayfasında paylaşıldı.Bu görüntüler seçim yasaklarına girdiği iddia edildi ve tartışıldı.

Sıradaki Haber