17 °c

Kızıyla görüşen çocuğu gasp eden müdüre tutuklama!

Kırklareli Gençlik ve Spor Müdürü Muammer Aydın, bir lise öğrencisini kızıyla görüştüğü iddiasıyla ormanlık alana götürüp telefonunu gasp ettiği gerekçesiyle yargılandığı dava kapsamında tutuklandı.

Güncel Haberi
Kızıyla görüşen çocuğu gasp eden müdüre tutuklama!
Kızıyla görüşen çocuğu gasp eden müdüre tutuklama!

Kızıyla görüştüğünü ileri sürdüğü lise öğrencisi A.Y.'yi ormanlık alana götürüp cep telefonunu gasbeden Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Muammer Aydın'ın tutuklu yargılanmasına karar verildi.

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Kırklareli 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuksuz sanık Aydın ile avukatlar katıldı. Aydın, savunmasında, hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Mahkeme Başkanı İzzet Koçer, sanık Aydın'ın tutuklu yargılanmasına karar verdi. Duruşma ertelendi.

KAPALI CEZAEVİNE GÖTÜRÜLDÜ

Tutuklanan Aydın, polis ekiplerince mahkeme salonundan çıkarılarak sağlık kontrolü amacıyla Kırklareli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Aydın, daha sonra Kırklareli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na konuldu. Muammer Aydın hakkında kızıyla görüştüğü iddiasıyla lise öğrencisi A.Y'yi ormanlık alanda darbettikten sonra cep telefonunu gasbettiği gerekçesiyle dava açılmıştı.

Sıradaki Haber