17 °c

Kreşte skandal! Emziği tuvalete atıp çocuğa verdi

Kreşlerde yaşanan skandallara bir yenisi daha eklendi. Sivas'ta Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı'na bağlı kreşte görevli bir öğretmenin çocukların emziklerini tuvalete atıp tekrar ağızlarına verdiği ortaya çıktı.

Güncel Haberi
Kreşte skandal! Emziği tuvalete atıp çocuğa verdi
Kreşte skandal! Emziği tuvalete atıp çocuğa verdi

Günün en iğrenç haberi Sivas'tan geldi. Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı'na bağlı kreşte çocuklara tuvalete atılmış emzikler verildiği öğrenildi. 

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Günay Soluk Anaokulu'nda Nisan ayında 'kreş ablası' F.K.'nin cep telefonuna çektiği görüntülerde öğretmen K.K.'nin 4.5 yaşındaki A.Y.'ye uyguladığı şiddet içerikli görüntülere tesadüfen ulaşan öğretmen baba D.Y. ile anne Z.Y. avukatları aracılığı ile savcılığa suç duyurusunda bulundu. Ailenin eline tesadüfen geçen görüntülerde kreş öğretmeni K.K., 4.5 yaşındaki erkek çocuğu A.Y.'yi uyuması için yatağına yatırırken, yastık, battaniyesi ve ağzındaki emziği yatağın yanındaki tuvalet girişine attığı daha sonra ise çocuğa bunları tekrar getirterek emziğini zorla çocuğun ağzına soktuğu, tuvaletten çıkan başka bir çocuğa da yastıkla vurduğu görüldü. K.K.'nin görüntüyü çeken sınıf ablasına bir ara, ''Bunlar ya internete düşerse'' diye uyarıda bulunduğu da kayıtlara yansıdı.

İŞLERİNE SON VERİLDİ

Aile bu görüntüleri izledikten sonra Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı'yla bir görüşme yaptı. Bu görüşme sonrasında okul yönetimi öğretmen K.K. görüntüleri çeken kreş ablası F.K. ve Okul Müdürü S.E.'ye adli ve idari soruşturma başlatılacağını aileye iletti. Okul Müdürü, öğretmen ve sınıf ablasının işine son verilirken adli soruşturma yapılmadığını öğrenen mağdur aile 9 Kasım'da avukatları aracılığı ile savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Vakıf yönetimi ise olayın ardından Okul Müdürü S.E., öğretmen K.K. ile kreş ablası F.K.'nin iş akitlerinin sona erdirildiğini, ancak adli işlem başlatmadıklarını bildirdi. İkisi de öğretmen olan mağdur çocuğun ailesinin ise İzmir'e tayin oldukları ve kentten ayrıldıkları belirtildi.

Sıradaki Haber