17 °c

Melih Gökçek'ten iddia hediyesi!

Ahmet Hakan, Melih Gökçek ile girdiği referandum iddiasından kazandığı takım elbiseyi aldı. Melih Gökçek'in sözünü tutmadığını köşesine taşıyan Ahmet Hakan takım elbiseyi sonunda aldığını yazdı.

Güncel Haberi
Melih Gökçekten iddia hediyesi!
Melih Gökçek'ten iddia hediyesi!

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Hakan arasında geçen gülmseten diyaloğu Ahmet Hakan köşesine taşıdı. Melih Gökçek'in iddiayı kaybettiğini ancak her seferinde sözünü tutmadığını söyeleyen Hakan, referandum iddiasında kazandığı takım elbiseyi kazandığını söyledi.

Referandum sonuçlarına ilişkin Gökçek'in yüzde 54'ün üzerinde "Evet" oyu çıkacağı iddiası karşısında, kendisi bunun altında bir oranla "Evet"in kazanacağını öne süren ve girdikleri iddayı kazanan Ahmet Hakan, daha önceki bir yazısında Gökçek'i sözünde durmamakla eleştirmiş ve "Benimle girdiği iddiayı kaybeden Melih Gökçek, sözünde durup kaybettiği takım elbiseyi hâlâ almadı" yazmıştı.

Bugünkü köşesinden kazandığı takım elbiseyi aldığını duyuran Ahmet Hakan şunları yazdı:

"Melih Gökçek bu... Hiçbir işi maraza çıkarmadan yapmadan yapmaz. Nitekim bizim iddia işinde de aynısını yaptı. Atışmalar, ses yükseltmeler, 'Sözünde dursana kardeşim' demeler falan... Hepsinin ardından nihayet gazeteci Tahir Sarıkaya aracılığıyla borcunu ödedi. Kendisine en fazla kıl olan üç arkadaşıma pay edeceğim verdiğini."

Sıradaki Haber