17 °c

Merkel ne yapmaya çalışıyor?

Referandum sonuçlarına ilişkin ard arda karar alan ve açıklama yapan AB'ye Almanya Başbakanı Angela Merkel'den ilginç bir öneri geldi. Merkel , AB'nin Türkiye'ye karşı tek ses olması gerektiği açıklamasını yaptı.

Güncel Haberi
Merkel ne yapmaya çalışıyor?
Merkel ne yapmaya çalışıyor?

Türkiye referandumu geride bırakırken tarihi oylamanın sonuçlarının yankısı tüm yurtta ve dünyada devam ediyor. Avrupa'nın yakından takip ettiği referandum sonuçlarının hemen ardından referanduma ilşkin açıklamalar yapan Avrupa Birliği'ne Almanya Başbakanı Angela Merkel'den 'tek ses olun' çağrısı geldi.
 
Almanya Başbakanı Angela Merkel'in, Avrupa Birliği'nin Türkiye'de yapılan anayasa değişikliği referandum sonuçları konusunda Türkiye'ye karşı tek ses olması gerektiğini söylediği iddia edildi.

AB,Türkiye'ye karşı ortak bir yanıt bulmalı!

Alman Haber Ajansı'nın (dpa) Hristiyan Demokrat Birlik Partilerinin Federal Meclis Grubu toplantısına katılan siyasilere dayandırdığı habere göre, Merkel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaklaşımlarına karşı AB'nin ortak bir yanıt bulmasının gerekli olduğunu dile getirdi.

AB'nin makul bir sonuca varması için..

Merkel'in, AB'nin Türkiye konusunda makul bir sonuca varması için zamana ihtiyaç duyduğuna dikkat çektiği de belirtiliyor.

Sıradaki Haber