17 °c

Minibüste şortlu kıza saldırmıştı, işte cezası!

İstanbul'da minibüste şort giydiği için üniversite öğrencisi Asena Melisa Sağlam'a saldıran Ercan Kızılateş, 3 yıl 3 ay hapis cezası aldı ancak yattığı süre göz önünde bulundurularak salıverildi.

Güncel Haberi
Minibüste şortlu kıza saldırmıştı, işte cezası!
Minibüste şortlu kıza saldırmıştı, işte cezası!

İstanbul'da bir minibüste şort giydiği için üniversite öğrencisi Asena Melisa Sağlam'a saldıran Ercan Kızılateş, 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldıktan sonra tahliye edildi. Kızılateş, 'sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı' suçundan 1 yıl 8 ay, cebir kullanarak 'inanç, düşünce ve kanaat hürriyetinin kullanılmasını engelleme' suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Toplamda 3 yıl 4 ay hapis cezasına mahkum edilen Kızılateş tahliye edildi. 

NE OLMUŞTU?

Ercan Kızılateş hakkında Pendik'te 14 Haziran 2017 tarihinde minibüste şortlu Asena Melisa Sağlam'a yönelik fiili saldırıda bulunduğu gerekçesi ile hakkında, 'İnanç, düşünce ve kanaat hürriyetinin kullanılmasını engelleme', 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme' suçları ile birlikte, 'Sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı' suçlarından 11 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı. 

Sıradaki Haber