17 °c

Molotoflu eski kocadan kayınbirader dehşeti!

Eski eşinin evini tam beş kez yakmaya çalıştı, olmayınca kayınbiraderini hedef aldı. Kızgın koca evden çıkarken yakaladığı eski kayınbiraderini bacağından vurdu.

Güncel Haberi
Molotoflu eski kocadan kayınbirader dehşeti!
Molotoflu eski kocadan kayınbirader dehşeti!

İstanbul Sultanbeyli'de 19 Mayıs günü meydana gelen olayda daha önce de defalarca eski eşinin evini molotof kokteyli ve benzinle yakmaya çalışan M.E. bu kez kayınbireder C.B.'ye ateş etti

Abisinin eşini hedef alan kızgın koca ve yanındaki bir arkadaşı, sabah evden çıkan C.B.'yi takip ederek arkasından ateş etti. Bacağından vurulan C.B., sekerek eve geri dönerken, zanlılar ise kayıplara karıştı.

Silahlı saldırı sırasında yaşananlar güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde işe gitmek üzere evden çıkan C.B., sokakta ilerliyor. Bir süre sonra peşinden gelen bir kişi kamera açısından çıkan C.B.'yi vuruyor. Sekerek tekrar kamera açısına giren C.B., evinin önüne geliyor. Yaralı adam, bir araçla hastaneye götürülüyor.

 Olayın ardından soruşturma başlatan Sultanbeyli Asayiş Büro Amirliği ekipleri, eski koca M.E. ve yanındaki kişiyi gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen M.E. serbest kalırken, tetiği çektiği öğrenilen diğer zanlı ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sıradaki Haber