17 °c

Musk'ı şöyle bi yatırdım göbek taşına...

Tesla’nın sahibi Elon Musk'ın kendini ellerine bıraktığı tellak 41 yıllık keseci Ali Güvenç o anları anlattı.

Güncel Haberi
Muskı şöyle bi yatırdım göbek taşına...
Musk'ı şöyle bi yatırdım göbek taşına...

Habertürk'ün haberine göre, yoğun Ankara ziyaretlerinin ardından tarihi Şengül Hamamı’na gitti. 41 yıllık keseci Ali Güvenç, Musk'ın korumalarının önce hamamı kontrol ettiğini, sonra ünlü iş adamını bizzat kendi karşıladığını anlattı. 

HEMEN GÖBEK TAŞINA ALDIM

Güvenç şu ifadeleri kullandı: Kendisini önce saunaya davet ettim. Bu arada Türkçe adımı sordu. Yanıtladım. Kendi adını da söyledi. İlk kez geldiğini hissettim çünkü nasıl davranacağını bilmiyordu. Ardından buhar banyosuna götürdüm. Burada kafayı sokunca gelen aşırı sıcaktan rahatsız oldu, giremedi. Göbek taşına aldım hemen. Maşallah boyu çok uzundu. Taşın tümünü neredeyse kapladı. Terledikten sonra iyice bir keseledim. Bayağı bir ölü hücre çıktı. Gülerek bana gösterdi kollarını. Ardından köpük banyosuna geçince iyici rahatladı. Kaybettim köpüğün içinde onu. Koruma Nick, yanı başındaydı. ‘Bak’ dedim ‘Senin boss (patron) kayboldu’. Biraz da masaj yaptım. Ama sert yapmadım masajı. Bitince çok mutlu oldu. Türkçe teşekkür etti. Yine geleceğini söyledi. Elektrikli bir araba istedim espriyle. Gülerek kafasını salladı. Ünlü bir misafirimizi hamamızdan mutlu göndermek bizi de memnun etti. Alıştı, hamamdan vazgeçemez artık” diye konuştu.

PARA İSTEMEDİK ZORLA VERDİLER

Elon Musk, Şengül Hamamı’na korumaları ve kadın genel müdürü ile gitti. Genel müdürü de kadınlar bölümünde hamama girdi. İşletme sahibi Celalettin Aslan, “Tüm ısrarlarımıza rağmen para vermeden gitmediler. Kadın erkek toplam 157 TL tuttu” dedi. Musk’un korumasının bahşiş olarak 40 TL bıraktığı öğrenildi.

Sıradaki Haber