17 °c

Müzisyenden aile katliamı!

Müzisyen Emre Güvener, eşi Zerrin Demir Güvener'in bir süre önce yerleştiği ailesinin evini basarak dehşet saçtı. Güvener, karısını ve baldızını kafalarından birer el ateşle öldürürken kendisi de intihara kalkıştı.

Güncel Haberi
Müzisyenden aile katliamı!
Müzisyenden aile katliamı!

Türkiye'nin kanayan yarası kadın cinayetlerinin bu seferki adresi İstanbul oldu. Dizi müzikleri bestecisi olan ve Sor Bana adlı bir albüm çıkaran Emre Güvener, dün akşam Kağıthane’de ayrı yaşadığı eşinin evinde silahıyla dehşet saçtı. 

Güvener, dün akşam geçen yıl 30 Ocak’ta evlendiği ve 6 aydır ayrı yaşadığı 22 yaşındaki Zerrin Demir ile konuşmak için Kağıthane Talatpaşa Mahallesi’ndeki eve gitti. İddiaya göre Güvener, kayınvalidesi Melehat Demir, kayınbiraderi Murat Demir, baldızı Betül Demir’in olduğu evde eşi Zerrin Demir Güvener ile bir süre tartıştı. Tartışma sırasında Emre Güvener, tabancayla eşi Zerrin Demir Güvener ile baldızı Betül Demir’in kafalarına birer el ateş etti. Daha sonra bir el de kendine ateş edip intihara kalkıştı.

KAYINBİRADER EVDEN KAÇTI

Kayınbirader saldırı sırasında evden kaçtı. Lavaboda bulunan kayınvalide Melehat Demir ise çıktığında kızları ve damadının kanlar içerisinde yerde yattığını gördü.

Melehat Demir’in haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ayrı hastanelere kaldırıldı. Zerrin Demir Güvener ile Betül Demir tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Kamil Emre Güvener’in ise hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi. Polis olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

Sıradaki Haber