17 °c

Nusr'Et yurtdışına açılıyor! İlk durak Londra

Tuzlama hareketiyle sosyal medyanın fenomeni olan Nusret, Türkiye'de yoğun ilgi gören Nusr'Et markalı restoranını yurt dışında da açacak.

Güncel Haberi
NusrEt yurtdışına açılıyor! İlk durak Londra
Nusr'Et yurtdışına açılıyor! İlk durak Londra

Sosyal medyada çığır açan ve ünü yurt dışına kadar yayılan ünlü kasap Nusret, Türkiye'de bulunan Nusr'Et restoranı için yönünü yurt dışı ülkelerine çevirdi.

Sosyal medya fenomeni Nusret, yeni restoranlar açacağının sinyalini verdi.

Dubai’deki restoranında yurtdışındaki planlarını anlatan Nusret Gökçe, Turquality programına katılma yönünde başvurularını yaptıklarını belirtti. Türk şirketlerinin markalaşması yönünde adımlarını teşvik etmek için kurulan Turquality, kira, tanıtım, danışmanlık, reklam gibi faaliyetlerde firmalara destek oluyor. Başvuruların yapıldığını ve yakın bir zamanda Turquality kapsamına girmeyi istediklerini belirten Nusret Gökçe, yeni şubeler açmayı planladıklarını da anlattı.

Halihazırda yurtdışında sadece Dubai’de bulunan Nusr-Et’in ABD ve İngiltere’de açacağı restoranların ilk start tarihi ise bu yıl ortası.

Sosyal medyada yaptığı tuzlama hareketi ile ünü tüm dünyaya yayılan Nusret Gökçe’nin, ilk restoranlarını açacağı yerler ise Londra Knightsbridge ve New York 56’ncı cadde olarak duyuruldu.

Türkiye markası Nusr'Et

Dünya yıldızları Leonardo Di Caprio, Rihanna, Ben Affleck gibi isimlerin bile #Saltbae hastag’ine dahil olduğunu hatırlatan Gökçe, bu pazarlama stratejisini şöyle anlattı: “Herhangi bir pazarlama ya da halkla ilişkiler firmasının desteği ile planlanmış bir şey değil. Tamamen kendi içimden gelen bir hareket olarak çıktı. Doğal olunca da insanlar çok çabuk sahiplendi.” Gökçe, “Nusr-Et Türkiye markasıdır. Nerede olursak olalım bu markaya sahip çıkmalı” dedi.

Sıradaki Haber