17 °c

Olaylı istifanın ardından ilk kez konuştu!

İstifa ederken yaptığı açıklamada tehdit edildiğini ileri süren Balıkesir eski Başkanı Ahmet Edip Uğur, yargıya gitmeyeceğini söyledi.

Güncel Haberi
Olaylı istifanın ardından ilk kez konuştu!
Olaylı istifanın ardından ilk kez konuştu!

Tehdit iddiasıyla başka bir boyuta taşınan Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un istifası gündemdeki yerini koruyor.  

Balıkesir eski Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur istifasının ardından yaptığı açıklamada "O tehditler elbette ölüm düzeyinde değildi. Ama ayrıntı vermek istemiyorum. Yarın ne gösterir bilemeyiz” dedi.

ŞİMDİLİK YETER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isteğiyle Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden ayrılan Ahmet Edip Uğur, AK Parti'yle de yollarını ayırdığını duyurmuştu.

İstifası sonrası ilk kez konuşan Uğur, Sözcü'den Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre bundan sonrası için ne yapacağına yönelik "Benim işim gücüm var. Onlara bakacağım. 8 torunum var. Onlarla daha fazla vakit geçireceğim. Siyaset, şimdilik yeter diyorum ama yarın bir gün ne gösterir bilemeyiz" diye konuştu. 

YARGIYA GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM

İstifa sürecinde 'ailesine varana kadar tehditler aldığını' dile getirerek ağır eleştirilerde bulunan Uğur, "O tehditler elbette ölüm düzeyinde değildi. Ama ayrıntı vermek istemiyorum. Yargıya gitmeyi de düşünmüyorum" diye konuştu.

Sıradaki Haber