17 °c

Oto yıkamacı kadın müşterisini darp etti!

Üsküdar'daki Akasya AVM'nin otoparkında bulunan oto yıkamacıya aracını bırakan kadın önce istemediği bir işlemi yapmaya zorlandı sonra bir çalışan tarafından darp edildi. Olay sosyal medyada büyük tepki çekti.

Güncel Haberi
Oto yıkamacı kadın müşterisini darp etti!
Oto yıkamacı kadın müşterisini darp etti!

Sosyal medyayı sallayan olay dün İstanbul Üsküdar'daki Akasya AVM'nin otoparkında yaşandı. Oto yıkamaya aracını bırakan kadın, çalışan tarafından darp edilip hakaretlere maruz kaldı.

Kadın müşteri aracını yıkatmak için geldiği oto yıkamacıda bir çalışan tarafından isteği dışında bir işlem yapmaya zorlandı. Çalışan, müşterinin karşı çıkması üzerine saldırıya geçti ve hakaret etti. Darp ve hakarete uğrayan mağdur müşterinin kısa süre içerisinde sosyal medyada paylaştığı açıklaması paylaşım rekoru kırarken, konuyla ilgili olarak Akasya AVM' den açıklama geldi.

Yapılan yazılı açıklamada, '21 Haziran 2017 Çarşamba günü alışveriş merkezimizin kiracılarından Miscar Oto yıkama servisinde yaşanan olayı üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Oto yıkama şirketinde çalışan kişinin, müşterilerden birine karşı bulunduğu saldırgan tavırlar tarafımızca asla kabul edilemez. Olaya sebebiyet veren çalışan iş akdinin feshedildiğini ayrıca hukuki sürecin de takipçisi olacağımızı paylaşmak isteriz' dendi.

Sıradaki Haber