17 °c

Rıza Zarrab suçlamaları kabul etti! Artık ABD'nin tanığı

ABD merkezli haber ajansı Bloomberg ve DHA'nın geçtiği son dakika bilgisine göre Rıza Zarrab ABD için tanıklık yapacak ve suçlamaları da kabul etti.

Güncel Haberi
Rıza Zarrab suçlamaları kabul etti! Artık ABDnin tanığı
Rıza Zarrab suçlamaları kabul etti! Artık ABD'nin tanığı

BBC Türkçe'nin haberine göre; ABD merkezli haber ajansı Bloomberg, Reza Zarrab'ın New York'ta görülen davada ABD hükümeti adına tanıklık yapacağını yazdı.

Haberde davanın tutuklu sanığı eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın avukatı Robert Fettweis'ın görüşüne de yer veriliyor.

Fettweis, "Zarrab, savcılık makamının en önemli tanığı olacak" diyor.


 

NYT muhabiri twitter'dan paylaştı

Davayı takip eden New York Times muhabiri Benjamin Weiser, Zarrab'ın suçlamaları kabul ettiğini söyledi. Weiser paylaştığı Twitter mesajında, "Savcılık Reza Zarrab'ın suçlamaları kabul ettiğini açıkladı. Zarrab, Mehmet Hakan Atilla aleyhinde tanıklık yapacak. Hakim ifadenin yarın alınacağına işaret etti. #Zarrab" ifadelerini kullandı. 



İki isim jüri önünde karşı karşıya gelecek

DHA'da yer alan bir habere göre de Zarrab suçlamaları kabul etti. Haberde Zarrab'ın bugün veya yarın  Atilla’ya karşı tanıklık yapmak üzere mahkemeye getirileceği vurgulandı. Öte yandan, Halkbank Eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla’nın duruşması için seçilen 12 asil üye 6 kadın 6 erkekten oluşuyor.

Sıradaki Haber