17 °c

Rüzgar Çetin yine hakim karşısında!

Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin, Beşiktaş'taki bir gece kulübünde 2013 yılında karıştığı bir kavgayla ilgili hakim karşısına çıktı. Çetin mahkemede, kavgada kendisinin yaralandığını ve yüzünde iz kaldığını iddia etti.

Güncel Haberi
Rüzgar Çetin yine hakim karşısında!
Rüzgar Çetin yine hakim karşısında!

İstanbul Beşiktaş'taki bir gece kulübünde meydana gelen olayda iddiaya göre, Rüzgar Çetin müşteki Ahmet Tigrel'in yanağından makas alıp tokat attı ve ardından ikili arasında çıkan kavgada Çetin, Tirgel'i muşta ile yaraladı. 

Olay sonrası iki tarafında birbirinden şikayetçi olması üzerine İstanbul 50'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada şikayetçi sanık Rüzgar Çetin avukatlarıyla birlikte katıldı. Diğer şikayetçi sanık Ahmet Tigrel'i ise avukatı temsil etti. Söz alan Ahmet Tigrel'in avukatı, "Müvekkilin sabıkası yoktur. Olay meşru müdafaa kapsamındadır. Kül tablası olarak iddia edilen şey muştadır" dedi.

ÇETİN ADLİ TIP KURUMUNA SEVK EDİLDİ

Çetin'in avukatının, yüzünde olay nedeniyle sabit iz kaldığı iddiasıyla mahkemeye dilekçe sunması üzerine mahkeme hakimi Çetin'e, "Yüzünde sabit iz kaldı mı?" diye sordu. Çetin ise "Çok ufak bir iz kaldı" yanıtını verdi. Daha sonra ara karar oluşturan mahkeme, olay nedeniyle yüzünde iz kalıp kalmadığının belirlenmesi için Rüzgar Çetin'in Adli Tıp Kurumu'na sevk edilerek rapor istenmesine hükmetti.

Duruşma Aralık ayına erteledi.

Sıradaki Haber