17 °c

Şanlıurfa'da polise yönelik silahlı saldırı

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, merkez Eyyübiye ilçesinde devriye görevindeyken silahlı saldırı sonucu yaralanan 3 polisten birinin taburcu edildiğini, ikisinin ise gözlem altında tutulduğunu bildirdi.Vali Tuna, beraberindeki Haliliye Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya ve İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Kemal Timuroğlu ile polislerin kaldırıldığı...

Güncel Haberi
Şanlıurfa'da polise yönelik silahlı saldırı
Şanlıurfa'da polise yönelik silahlı saldırı

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, merkez Eyyübiye ilçesinde devriye görevindeyken silahlı saldırı sonucu yaralanan 3 polisten birinin taburcu edildiğini, ikisinin ise gözlem altında tutulduğunu bildirdi.

Vali Tuna, beraberindeki Haliliye Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya ve İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Kemal Timuroğlu ile polislerin kaldırıldığı Balıklıgöl Devlet Hastanesine giderek doktorlardan bilgi aldı.

Poliklinik tedavisi gören polislerle sohbet eden Tuna, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Tuna, ziyaretinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, saldırganların yakalanmasına yönelik başlatılan operasyonun sürdürüldüğünü söyledi.

Polislerin sağlık durumunun iyi olduğunu vurgulayan Tuna, "İlimizin kırsal alanında kalan bir bölgemizde görev ifa eden bir polis ekibimiz silahlı saldırıya maruz kalmıştır. Çok şükür memurlarımızın hayati tehlikeleri yok, birisi taburcu edildi, ikisi müşahede altında, inşallah onlar da yarın taburcu edilecek. Kendilerine geçmiş olsun diyoruz. Faillerin yakalanmasıyla ilgili çalışmalar sürüyor." diye konuştu.

Eyyübiye'de devriye görevi yapan polis ekibine, saat 15.30 sıralarında silahlı saldırıda bulunulmuş, bu sırada çıkan çatışmada 3 polis memuru yaralanmıştı.

Sıradaki Haber